P. Velocitat | I Trofeu Manel Laosa, primera prova de la temporada

Un total de 13 patinadors de la secció grana van participar en la primera edició del Trofeu Manel Laosa, celebrada el passat dissabte en un circuit urbà de 300m de corda a Lliçà d’Amunt.

Aquest trofeu que coincideix pràcticament en l’inici de curs ha servit per a que els patinadors tornessin a rodar després de les vacances d’estiu i tornar a agafar el ritme progressiu de les propers curses del calendari. Pel que fa als resultats, cal destacar les actuacions de Júlia Espín, 1a en les dues curses de benjamí, i Ona Rodríguez es va classificar en la segona posició de prebenjamí. En categoria Màster femení, Alexandra Palos va pujar al segon esglaó del podi i Rosa Franquet al tercer. En masculí, Gonzalo Di Paolo aconseguia una meritòria tercera posició. També cal destacar la 6a posició de la benjamina Adriana d’Andrade.

Pel que fa a categories populars, Carla Plana i Paula Espín va ser primera i tercera, respectivament, en la cursa de prebenjamins. José Martínez assolia la victòria, seguit de Pau Tomàs, en aleví masculí. Per la seva banda, Irina Garreta va ser segona en Màster popular, seguida d’Ester Margalef i Maria Garcia, que van entrar juntes en tercera posició.

Bones sensacions i millors resultats dels patinadors grana en aquesta primera cursa de la temporada organitzada per l’escola de Patinatge de Lliçà d’Amunt.

D’altra banda, aquest passat cap de setmana el júnior del Nàstic Omar Forcadell es va desplaçar a Pamplona per disputar la Pamplona – Puente de la Reina. Aquesta prova que es coneix com la marató de patinatge més dura del món. El patinador del club va fer un temps de 1:32:07h i va assolir la posició 150 de la general, d’un total de 418 inscrits. Omar va fer un molt bon paper tenint en compte l’edat i experiència del patinador, i la dificultat del terreny d’aquesta marató.