P. en línia | Ester Margalef, 3a millor roller d’Espanya en marató

La secció del Club Gimnàstic va participar en els Campionats d’Espanya de marató, en categoria sènior i màster, amb un total de cinc patinadors grana. La millor posició va ser la d’Ester Margalef, pujant al tercer esglaó del podi.

Madrid va acollir la cita nacional el passat 11 de juny, competició que congrega als millors patinadors en línia d’Espanya, en la modalitat de marató. Entre les diferents marques i registres dels velocistes grana aconseguits, la 3a posició d’Ester Margalef en categoria màster 50, que afrontava aquesta distància per primer cop, va ser la més destacada.

Per la seva banda, Alexandra Palos es va quedar a les portes del podi, assolint la 4a posició en màster 40 amb un temps de 1.29 h, a tan sols 2 minuts de la tercera. Mentre que Rosa Franquet també va obtenir la 4 posició en màster 50, millorant la seva marca d’altres anys.

L’únic representant masculí del Nàstic en aquests campionats, Alberto Jimeno, en la seva primera cita en campionat estatal de marató va fer un gran paper, assolint un temps de 1.25 h, que el va posicionar 18è en màster 40 masculí. Finalment, la cinquena de les participants del Club Gimnàstic, Gisela Cortés, també va millorar la seva marca en la mitja marató.