Nàstic 2 – 1 CD Tenerife

El conjunt grana no afluixa i després d'aconseguir la primera victòria de la segona volta al Nou Estadi, l’equip suma 37 punts i segueix en les posicions capdavanteres de la Liga Adelante.

Després de la derrota davant el CD Lugo al Nou Estadi i dos desplaçaments consecutius lluny de Tarragona, el Nàstic volia retrobar-se amb un nou triomf davant dels quasi 6000 seguidors que han donat suport a l’equip davant el conjunt entrenat per Pep Lluís Martí. Abans de l’inici del partit, el president Josep Maria Andreu ha fet entrega a Xisco Campos d'una samarreta commemorativa pel seu partit oficial 200 amb la samarreta grana; al capità l’han acompanyat la seva parella i els tres fills.

El matx s’ha iniciat amb molta lluita entre tots dos equips per fer-se amb el control de l’esfèric. Aquest contacte ha estat sancionat per l’àrbitre, que ha ensenyat tres targetes grogues als jugadors grana en el primer quart d’hora de joc. El primer xut ha estat dels visitants, aturat per Reina sense problemes al minut 17. Els de Tenerife ho han intentat, sense sort, mitjançant Lozano al 26’. Un minut després, la passada d’Emaná ha estat a punt d’aprofitar-la Jose Naranjo. La jugada ha acabat en servei de cantonada. Al minut 29 el Nàstic ha inaugurat el marcador. Jugada assajada que ha executat Juan Muñiz, i Achille Emaná ha pentinat d’esquenes per enviar la pilota al fons de la xarxa. Al minut 35, el CD Tenerife s’ha quedat en inferioritat numèrica per l’expulsió de Saénz. El visitant ha tallat amb falta una acció perillosa de José Naranjo i ha vist la segona targeta groga. I, un minut després, Naranjo ha rebut una magnífica assistència d’Emaná i amb l’exterior de la cama dreta ha creuat la pilota al pal llarg del porter Dani, fent el segon gol. El davanter andalús aconseguia així la seva quarta diana d’aquesta temporada. Amb el 2-0 s’ha arribat al temps de descans.

A la represa, als dos minuts de joc, els de Pep Lluís Martí retallaven distàncies al marcador; una centrada des de la banda esquerra de l’atac visitant l’ha rematat Omar amb el cap. Vicente Moreno ha mogut la banqueta per fer la primera substitució grana al 50’. Juan Muñiz ha deixat el seu lloc a Stephane Emaná. Al minut 55, novament Omar, després d’una contra ràpida ha enviat la pilota al pal de Reina. Naranjo hauria pogut marcar el seu segon gol al minut 65, però la seva rematada a centrada de Xisco Campos ha anat a les mans del porter. Al minut 73, el Nou Estadi ha vist el debut d’una de les noves cares del mercat d’hivern. Aburjania ha debutat de grana al lloc de L. Madinda, també incorporació d’aquest gener. Els nastiquers es mostraven ben replegats defensivament i impedien que els de Tenerife arribessin prop de la porteria de Reina. El tercer canvi del Nàstic ha estat el de Palanca, que ha donat entrada a Ferran Giner al minut 81. José Naranjo hauria pogut sentenciar l’enfrontament al minut 87. Una gran jugada personal de S. Emaná no l’ha pogut culminar el dorsal 28 grana. La jugada ha acabat en servei de córner. Els visitants han tingut la última ocasió en temps afegit, però Reina, ben situat, ha atrapat la pilota en dos temps per donar el partit per acabat.

El Nàstic finalitza aquesta jornada situat en les places de promoció d’ascens a Primera Divisió i la setmana vinent es desplaçarà a Girona. El partit contra els de Pablo Machín es jugarà el diumenge 7, a les 17.00 hores, a l’estadi de Montilivi.

Nàstic: Reina, Xisco Campos, Xavi Molina, P. Marí, Mossa, L. Madinda (Aburjania, 73’), Tejera, Juan Muñiz (S. Emaná, 50’), Palanca (Ferran G.P, 81’), J. Naranjo i Emaná.

CD Tenerife: Dani H, Albert, Vitolo (Martínez, 84’), Lozano, Carlos Ruiz, Aitor Sanz, Saúl, Jairo (Nano M, 77’), Jorge Sáenz, Raúl Cámara (Cristian García, 62’), Omar.

1-0, Emaná (29’); 2-0, J. Naranjo (36’); 2-1, Omar (47’).

Juan Muñiz (3’), Tejera (10’), Emaná (15’), Saénz (20’), Sáenz (35’), Saúl (53’), Lozano (62’), Xavi Molina (87’), Alberto (89’), Carlos Ruiz (89’).

Sr. Pablo González Fuertes (Col·legi asturià).

Nou Estadi. 5921 espectadors. Jornada 23 Liga Adelante (15/16).