Nàstic 1- 3 Lagunak

El conjunt femení del Nàstic ha perdut aquest matí per 1-3 davant el Lagunak. Tot i la derrota el conjunt grana ha fet un dels millors partits de la temporada i ha ficat moltes dificultats al conjunt rival.

La primera part ha estat molt igualada, al minut 20 de joc les visitants han obert el marcador i al 40' les tarragonines han marcat l'empat amb el que s'ha arribat al descans. A la segona meitat les de Párraga han gaudit de diverses ocasions però que no han pogut materialitzar i ha sigut el Lagunak qui ha sentenciat amb dos gols més. Un al minut 55 i l'altre a 10 minuts del final.

Els tres punts s'han anat cap a Navarra i el Lagunak és segon del grup empatat a punts amb el líder, el Torrejón. El Nàstic s'enfrontarà el proper diumenge al Collerense.