Nàstic 2 – 2 UD Almería

El Nàstic ha empatat a dos al Nou Estadi amb gols del debutant Imanol i el capità Manu Barreiro en un partit on s’han aplegat més de 8.000 espectadors. L’equip d’Enrique Martín suma un punt a la classificació per situar-se amb 10 i diumenge vinent visitarà el camp del CD Numancia.

El partit ha començat de la millor manera per al Nàstic ja que en el minut 2 el nouvingut Imanol Garcia ha recollit una pilota a l’àrea gran per fer l’1 a 0. L’equip d’Enrique Martín, que ha pogut ampliar l’avantatge mitjançant Sebas Coris, ha vist com la UD Almería amb dues accions d’Owona a pilota parada, li ha donat el tomb al marcador situant l’1 a 2 amb el qual s’ha arribat al descans.

A l’inici de la segona part el conjunt andalús ha tingut un parell d’arribades perilloses, però el Nàstic poc a poc s’ha fet amb el control de la pilota i ha buscat la porteria rival. En el minut 63 ha arribat l’empat gràcies a Manu Barreiro i tres minuts després, en el 66, Sebas Coris ha tingut una clara ocasió que li ha marxat fora per poc. Tot i els intents del Nàstic durant la última mitja hora d’aconseguir el tercer gol, el partit ha acabat amb l’empat a dos.

El pròxim partit el Nàstic el jugarà a l’estadi de Los Pajaritos de Sòria contra el CD Numancia. Serà diumenge 2 de desembre a les 18 hores, corresponent a la jornada 16 de LaLiga 1|2|3.

Nàstic: I.A. Becerra, Fali, Javi Márquez (D. Rocha, 57′), R. Albentosa, M. Barreiro, Imanol G., R. Guerra, Sebas Coris (R. Brugué, 68′), Abraham, Djetei, L. Suárez (Uche, 74′).
UD Almería: René, Owona, Romera, Trujillo, C. de la Hoz, Juan Carlos, Luis Rioja, Jose Corpas (Narváez, 66′), Andoni López, Álvaro GC, (Sekou, 90′), Arzura (Yan Eteki, 66′).

1-0, Imanol G. (2?); 1-1, Owona (38′); 1-2, Owona (42′); 2-2, M. Barreiro (63′).

Valentín Pizarro Gómez (col·legi madrileny).

Grogues a Javi Márquez (20?), Luis Suárez (45?), R. Albentosa (55?), Andoni López (62?). Yan Eteki (67?), Juan Carlos (86′) i Fali (90’+3).
Vermella per doble groga a Juan Carlos (88?).

Camp
Nou Estadi. 8.436 espectadors. Partit corresponent a la jornada 15 de LaLiga 1|2|3.
A la mitja part s’ha fet un reconeixement a tots els Voluntaris Grana que van participar en la inauguració i primera fase de LaLiga Genuine Santander.