Nàstic 1 – 3 RC Deportivo

El Nàstic ha perdut davant el RC Deportivo al Nou Estadi en un partit on ha fet una molt bona primera part i s'ha avançat al marcador, però ha vist com el conjunt gallec ha sapigut aprofitar les seves ocasions per emportar-se els tres punts.

El Nàstic ha perdut davant el RC Deportivo al Nou Estadi en un partit on ha fet una molt bona primera part i s’ha avançat al marcador, però ha vist com el conjunt gallec ha sapigut aprofitar les seves ocasions per emportar-se els tres punts. L’equip de José Antonio Gordillo queda amb 5 punts a la classificació i diumenge vinent visitarà el camp del Cádiz CF.

Els primers 45 minuts del conjunt grana han estat molt bons amb control del joc i ocasions de gol. En el minut 14, Tete i Rocha han tingut una doble rematada que han tret la defensa i el porter del Depor, respectivament. A la tercera, fruit de la insistència, ha arribat el gol. Era el minut 25 i una bona pressió ofensiva ha servit per a deixar la pilota a Tete Morente a la frontal de l’àrea i amb un potent xut ha clavat la pilota a l’escaire esquerre. El Depor, però, ha aconseguit l’empat set minuts després, quan Quique ha aprofitat una pilota morta a l’àrea petita. Un resultat amb el que s’ha arribat al descans.

A la segona part el ritme de joc no ha estat tan intens com en els primers 45 minuts i les ocasions també s’han fet esperar. Tete amb un xut creuat i Domingos Duarte amb un remat de cap no han pogut fer variar el marcador en els primers 20 minuts de la represa. Però en el minut 68, Quique amb un remat a l’àrea petita ha fet l’1 a 2 i a quatre minuts del final Christian Santos ha establert el resultat final.

El pròxim diumenge (20 hores) el Nàstic visitarà el Ramon de Carranza per a jugar contra el Cádiz CF en partit corresponent a la jornada 8 de LaLiga 1|2|3.

Nàstic: I.A. Becerra, Fali, C. Arzo, Tete (R. Brugué, 83′), Uche (L. Suárez, 70′), M. Barreiro, Cadamuro, Sebas Coris (Dumitru Cardoso, 80′), D. Rocha, Abraham, Roger F.
RC Deportivo: Dani Giménez, David Simón, Saúl, Pedro Mosquera, Domingos Duarte, Quique, Vicente Gómez (Christian Santos, 84′), Carles Gil, Carlos Fernández (Fede Cartabia 75′) (Álex Bergantiños, 81′), Didier Moreno, Pablo Marí.

1-0, Tete (25?); 1-1, Quique (32?); 1-2, Quique (68′); 1-3, Christian Santos (86′).

Víctor Areces Franco (col·legi asturià).

Grogues a Carlos Fernández (56′), Saúl (69?), Domingos Duarte (72?) i Tete (78?).

Camp
Nou Estadi. 5.790 espectadors. Partit corresponent a la jornada 7 de LaLiga 1|2|3.