Nàstic 2 – 3 Cádiz CF

El Nàstic no ha pogut sumar al Nou Estadi en un partit on ha merescut més davant un Cádiz CF, que ha aprofitat la seva velocitat i ha estat especialment efectiu. L'equip d'Enrique Martín es manté amb 21 punts a la classificació i dissabte vinent vista el camp del CA Osasuna.

El Nàstic no ha pogut sumar al Nou Estadi en un partit on ha merescut més davant un Cádiz CF, que ha aprofitat la seva velocitat i ha estat especialment efectiu. L’equip d’Enrique Martín es manté amb 21 punts a la classificació i dissabte vinent vista el camp del CA Osasuna.

El partit ha començat amb molta intensitat i ocasions de gol pels dos equips. Primer, el Cádiz CF ha pogut estrenar el marcador amb una rematada de cap de Querol que ha aturat de forma brillant Bernabé i en la següent jugada l’opció ha estat pel Nàstic amb un xut de Pipa que ha tret el porter visitant a còrner. En el minut 14, Machis amb un xut des de la frontal ha fet el 0 a 1, però la resposta grana només ha tardat cinc minuts quan Luis Suárez ha picat una pilota sobre la sortida de Cifuentes per fer l’empat a un.

El ritme del joc no ha baixat, però ja no s’han creat tantes opcions de gol. En el minut 33, el conjunt andalús s’ha trobat amb un cop de sort quan Kanté ha fet l’1 a 2 en pròpia porteria en un llançament de còrner. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat de la pitjor manera per al Nàstic quan Manu Vallejo ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea per fer l’1 a 3. Però el conjunt d’Enrique Martín lluny d’enfonsar-se ha seguit buscant la porteria rival i en el minut 56 el davanter José Kanté ha fet, de penal, el 2 a 3. En el 65, després d’una gran jugada de Barrada, Kanté ha estat a punt de fer l’empat però la seva rematada ha marxat fora. Fins al final del partit el Nàstic ha insistit però no ha tingut el premi que es mereixia.

El Nàstic tornarà a jugar dissabte vinent, 2 de març (18 hores), a l’estadi del Sadar contra el CA Osasuna, en partit corresponent a la jornada 28 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions
Nàstic: Bernabé, Fali (Sadic, 53′), O. Thioune, Kanté (Palanca, 80′), Pipa (Barrada, 53′), Imanol G., Mikel, Noguera, Abraham, L. Suárez, Salva.
Cádiz CF: Cifuentes, Rober Correa, José Mari, Salvi Sánchez, Álex (Sergio, 77′), Jairo, Matos, Machís (Manu Vallejo, 35′), S. Sánchez, D. Querol P. (Rennella, 70′), Kecojevic.

Gols
1-0, Machis (14?); 1-1, L. Suárez (19?); 1-2, Kanté, p. p. (33′); 1-3, Manu Vallejo (50′); 2-3, Kanté (56′).

Àrbitre
Álvaro Moreno Argón (col·legi madrileny).

Targetes
Grogues a Salva (14?), Kanté (36?), Rober Correa (52′), O. Thioune (69?), Noguera (79′) i L. Suárez (90′).

Camp
Nou Estadi. 7.494 espectadors. Partit corresponent a la jornada 27 de LaLiga 1|2|3.