Nàstic 1 – 3 AD Alcorcón

El Nàstic ha perdut davant l'AD Alcorcón en un partit que s'ha jugat en dos dies a causa de l'aiguat caigut sobre el Nou Estadi.

El Nàstic ha perdut davant l’AD Alcorcón en un partit que s’ha jugat en dos dies a causa de l’aiguat caigut sobre el Nou Estadi. Els primers 38 minuts de partits jugats diumenge acabaven 0 a 3 gràcies als gols de Juan Muñoz, que en va fer dos, i Nono, que situaven a l’equip madrileny per davant el marcador just abans que el partit s’hagués de suspendre a causa de la pluja intensa que va caure al Nou Estadi i que va provocar també talls en el subministrament elèctric.

En els set minuts de la represa el Nàstic ha intentat buscar la porteria rival, però només ha tingut un xut des de la frontal de l’àrea de David Rocha que ha marxa fora. A la segona part el dibuix del partit no ha variat: el Nàstic ha controlat el joc per reduir distàncies. Luis Suárez, amb un parell de rematades, ho ha provat inicialment, fins que Manu del Moral ha marcat l’1 a 3 després d’una gran jugada de Roger Brugué. Al final, però, el Nàstic no ha pogut, com a mínim, igualar el marcador.

El pròxim diumenge (16 hores) el Nàstic visitarà l’Anxo Carro per a jugar contra el CD Lugo, en partit corresponent a la jornada 10 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions
Nàstic: I.A. Becerra, Fali, Tete (Manu, 61′), Uche, Cadamuro, Sebas Coris, D. Rocha (Javi Márquez, 69′), Abraham, Djetei, L. Suárez, R. Brugué.
AD Alcorcón: D. Jiménez, Laure, E. Burgos, A. Dorca M., Nono, V. Casadesús, E. Silvestre (Errasti, 87′), Juan Muñoz, C. Bellvís, David Fdez., Sangalli.

Gols
0-1, Juan Muñoz (5?); 0-2, Juan Muñoz (13?); 0-3, Nono (26′); 1-3, Manu (83′).

Àrbitre
Daniel Jesús Trujillo Suárez (col·legi Tenerife).

Targetes
Grogues a D. Rocha (16′), E. Silvestre (23′), Uche (25′), R. Figueras (29′), L. Suárez (65′) i Sangalli (80′).
Vermella a a L. Suárez per doble groga (86′).

Camp
Nou Estadi. 4.394 espectadors. Partit corresponent a la jornada 9 de LaLiga 1|2|3.
Abans de començar el partit s’ha guardat un minut de silenci en memòria del delegat del primer equip, Josep Maria Grau. Els capitans dels dos equips han dipositat dos rams de flors a la zona del delegat de camp i els dos equips han lluït braçalet negre.