Nàstic 4 – 1 CD Mirandés

El Nàstic remunta i acaba golejant al Mirandés, en un partit clau en la lluita per la permanència.

El Nàstic ha començat el partit molt endollat, dominant la possessió i arribant amb cert perill a l’àrea de Roberto. En el minut 5, Gerard Valentín ha desbordat a tres rivals però la seva centrada no ha trobat rematador; el rebuig de la defensa l’ha aprofitat Bouzón amb un potent xut que ha marxat desviat. En el minut 9 ha estat Jean Luc qui ha trencat per banda, a la seva centrada no hi ha arribat Àlex López per ben poc. El Nàstic arribava però ha estat el Mirandés el primer en marcar. Després d’una centrada per banda dreta de Sangalli, Álex García ha rematat dins l’àrea petita fent pujar el 0 a 1 al marcador. Els locals han sabut reaccionar al cop moral, i han fet un pas endavant, dominant al rival en totes les facetes del joc. Les arribades i les ocasions han estat constants pels tarragonins. En el minut 14 ho ha provat Emaná amb un xut que ha acabat en córner. En el 18’ ha estat Lobato qui ha buscat el gol de l’empat amb una bona rematada que ha allunyat la defensa. En el 25’ Tejera ho ha intentat a pilota aturada, i en el 38’ ha estat Àlex López qui ha fet treballar a Roberto. I finalment, en el minut 39, aprofitant una pilota morta a la petita Xavi Molina aconseguia el gol de l’empat. Durant els darrers minuts de la primera els de Merino ho han seguit provant, però al descans s’ha arribat amb l’empat a gols.

La segona meitat ha començat amb la mateixa tònica, amb un Nàstic que mantenia la possessió i creava perill. Si bé, la primera rematada clara ha estat pel Mirandés. Amb el pas dels minuts els grana han creat cada vegada més perill. En el 58’ el porter visitant, Roberto, ha evitat el segon gol del Nàstic amb una estirada providencial, després d’una rematada de Perone. En el minut 64, després d’una gran bona jugada personal de Jean Luc, el davanter grana ha enviat la pilota per Gerard Valentín que ha engaltat una potent volea que ha marxat desviada per poc. I en el minut 67, després d’un rebuig a la sortida d’un córner, Jean Luc ha intentat batre Roberto, però el seu xut ha sortit per sobre la porteria. Eren els millors minuts del Nàstic que arribava amb perill constant i recuperava ràpid la pilota. Precisament, amb una bona recuperació i una ràpida contra, els locals han aconseguit el segon gol, obra de Tejera. Amb la diana els visitants han fet una pas enrere i els de Juan Merino ho han sabut aprofitar per sentenciar amb el 3 a 1, just dos minuts més tard, amb un gran gol de Lobato. Fins al final del matx el Mirandés ho ha seguit provant, bolcat a l’atac, però els locals han estat molt encertats evitant el perill i sortint ràpid a la contra. En el minut 88, l’àrbitre ha assenyalat penal favorable al Nàstic per una falta sobre Juan Delgado, que no ha desaprofitat Emaná, per arrodonir la golejada.

La victòria d’avui suposa un nou pas endavant del Nàstic en la lluita per la permanència, i dona moral de cara al desplaçament a Getafe i a la visita del Reus, propers dos rivals dels tarragonins.

El proper enfrontament del Nàstic serà el dissabte 22 d’abril a les 18 hores, contra el Getafe; en el partit corresponent a la jornada 35 de LaLiga 1|2|3.

Nàstic: Reina, Gerard V, I. Bouzón U.Z, Perone, Molina, Zahibo (Suzuki, 87’), Lobato, Tejera,  Emaná, J. Assoubre (Delgado, 82’) i Àlex López (S. Emaná, 82’).

CD Mirandés: Roberto, Fran Cruz, Álex Ortiz (Kijera, 80’), Guarrotxena, Sangalli (Pedro, 63’), Maikel M, Carlos M, Aurtenetxe, Álex García (Urko Vera, 71’), Rúper i Usero.

0-1, Álex García (10’); 1-1, Xavi Molina (39’); 2-1, Tejera (66’); 3-1, C. Lobato (70’); 4-1, Emaná (p. 88’).

Guarrotxena (3’), Zahibo (12’), Roberto (38’).

Partit corresponent a la jornada 34 de LaLiga 1|2|3. Nou Estadi, Tarragona. 5732 espectadors.