Nàstic 3 – 0 CD Lugo

El Nàstic ha golejat al Nou Estadi al CD Lugo amb dianes de Maikel Mesa, Juan Muñiz i Tete Morente signant la victòria més àmplia de la temporada com a local.

El Nàstic ha golejat al Nou Estadi al CD Lugo amb dianes de Maikel Mesa, Juan Muñiz i Tete Morente signant la victòria més àmplia de la temporada com a local. Amb aquests tres punts l’equip de Nano Rivas se situa amb 39 a la classificació, sis per damunt de la zona de descens que marca la Cultural Leonesa.

Després d’uns primers deu minuts de partit amb domini alternatiu de la pilota, el Nàstic ha fet l’1 a 0 amb la primera arribada a porteria rival en el minut 14. Una jugada per banda dreta d’Álvaro ha acabat amb una centrada mil·limètrica a la frontal de l’àrea petita, que ha rematat de cap Maikel Mesa.

L’equip de Nano Rivas poc a poc s’ha fet amb el control del joc, mentre el Lugo ha intentat sortir ràpid al contracop per sorprendre la defensa grana. En el minut 24, Albarracín ha provat una rematada potent des de la frontal de l’àrea, però la pilota ha marxat per damunt de la porteria de Dimitrievski. En el 27, ho ha provat pel Nàstic Álvaro amb una jugada individual després d’una passada llarga. El seu xut ha marxat desviat a la dreta de Juan Carlos.

En el minut 37 el Nàstic ha tingut una ocasió d’or per ampliar el marcador. Una jugada personal de Tete Morente ha acabat ha una rematada dins l’àrea que el porter visitant Juan Carlos ha rebutjat amb el peu quan la graderia ja cantava el 2 a 0. El partit ha arribat al descans amb l’1 a 0 al marcador i sense cap ocasió més de perill ni pels uns ni pels altres.

La segona part ha començat amb un escenari molt similar a la primera. Els dos equips intentant fer-se amb el control de la pìlota, però sense crear perill a les porteries rivals. La primera acció amb cert perill ha arribat amb una jugada de corner en el minut 57, quan César Arzo ha rematat de cap a la frontal de la petita però la defensa del Lugo ha pogut rebutjar el perill. Tres minuts després també ho ha provat l’equip gallec amb un xut de Carlos Pita des de la frontal que ha aturat sense problemes Dimitrievski.

En el minut 75 ha arribat el segon gol del Nàstic. Jean Luc ha robat una pilota al mig del camp i després de córrer tota la banda dreta l’ha cedit a la frontal de l’àrea on Juan Muñiz, tal com li venia, ha ajustat la rematada al pal dret de la porteria del Lugo. Era la primera pilota que tocava el jugador asturià després de substituir a l’altre golejador, Maikel Mesa. Tot i que en els darrers minuts de partit el Lugo ha buscat amb insistència la porteria del Nàstic, entre el bon treball defensiu de l’equip i les aturades de Dimitrievski s’han anat desfent les accions de perill dels gallecs. Només un xut de Leuko que ha marxat fora a l’esquerra de la porteria tarragonina en el minut 88 i una rematada de cap de Cristian Herrera que ha rebutjat el porter han inquietat a l’afició, que ha celebrat especialment la victòria.

L’última acció del partit ha servit per rubricar la victòria del Nàstic amb una jugada al contracop de Tete Morente. Després d’un sprint de 50 metres, el jugador andalús ha entrat a l’àrea i ha superat amb un remat potent el porter Juan Carlos per fer el 3 a 0.

Diumenge vinent, 8 d’abril, el Nàstic torna a jugar al Nou Estadi. Serà a partir de les 12 hores contra el Real Valladolid en partit corresponent a les jornada 34 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions
Nàstic: Dimitrievski, Kakabadze, J. Jiménez, Xavi Molina, Fali (Gaztañaga, 61’), Assoubre, Maikel M.(Juan Muñiz, 74’) , Álvaro (Dumitru Cardoso, 85’), Tete, Tejera, C. Arzo.
CD Lugo: Juan Carlos, Leuko, Kravets, J. Malagón, C. Pita, Bernardo, N.I. Seoane, Mario Barco (Chuli, 54’), A. Campillo, Jaime (Cristian H., 68’), N. Albarracín (F. Vico, 46’).

Gols
1-0, Maikel M. (14’); 2-0, Juan Muñiz (75’); 3-0, Tete (90+4’)

Àrbitre
Jorge Figueroa Vázquez (Col·legi andalús).

Targetes
Grogues a C. Pita (66’), Tejera (69’), Tete (72’), Álvaro (72’) i Kravets (72’).

Camp
Nou Estadi.  6.047 espectadors. Partit corresponent a la jornada 33 de LaLiga 1|2|3.
S’ha guardat un minut de silenci en memòria de l’expresident del club, Joaquim Pons Mestres.