Nàstic 1 – 2 Villarreal CF

El Nàstic cau per la mínima contra un equip de Champions

El Nàstic ha jugat avui el primer partit de pretemporada i ho ha fet contra un rival d’entitat, ni més ni menys que el Villarreal.

Els groguets s’han avançat en el marcador tot just començar el partit, després d’un desajust de la defensa local. Alfonso ha aprofitat una centrada per banda dreta, després de la pilota robada pels visitants, per posar el 1-0 en el marcador.

Els grana han reaccionat i han dominat la possessió en forces moments de partit, arribant a l’àrea del Villarreal. En el minut 6 Juan Muñiz s’ha plantat sol davant del porter, després d’una passada en profunditat pel mig de la defensa, però el seu xut l’ha rebutjat Barbosa. I tres minuts més tard nova ocasió grana, Lobato ha engaltat la pilota a la mitja volta obligant al porter a aturar en dos temps.

Els locals han seguit sentint-se còmodes, i en el minut 16, Emaná ha robat una pilota a la defensa visitant i ha estat a punt de marcar. Dos minuts més tard, de nou el camerunès, no ha arribat per ben poc a una bona centrada de Giner.

En el minut 25 l’àrbitre ha expulsat al lateral grana, Ferran Giner, després que aquest fes caure a un davanter visitant en una acció de contra. Els locals han hagut de jugar amb un menys fins al final del partit, malgrat ser un amistós, però tot i així han arribat amb perill. De fet, en el 33’, ha arribat el gol del Nàstic. Juan Muñiz ha centrat amb precisió i  i Bouzón, a l’extrem de la petita, ha penjat de cap perquè Emanà aconseguís el gol de l’empat.

Els següents minuts han estat de domini grana, escoltant-se fins hi tot alguns “olé” de l’afició que estava gaudint amb el seu equip. La primera meitat ha acabat amb el 1-1 i ha servit per veure l’estrena de Kakabadze, que ha rendit a un bon nivell.

A la segona meitat els dos conjunt han canviat tot l’equip, com es habitual en partits de pretemporada. José Carlos ha debutat amb la samarreta grana i ha mostrat detalls de qualitat arrancant aplaudiments de la grada. També ha debutat el jugador del filial, Nacho, que ha sortit molt endollat buscant aprofitar els seus minuts en aquesta pretemporada.

Els grana, amb un menys, han sortit amb ganes de competir el partit i han gaudit de diverses bones arribades. La primera, en el minut 50, mitjançant una bona jugada personal del debutant José Carlos que ha desbordat al seu marcador i ha penjat la pilota a l’àrea buscant la rematada d’algun company. La seva centrada però l’ha tallat el porter del Villarreal.

Tres minuts més tard han estat els visitants qui ho han provat amb dos potents xuts, fent que Ondoa s’hagués de lluir per evitar el gol. La resposta local ha arribat en el 57’. Mossa ha engaltat un bon xut amb la cama dreta que ha marxat fregant el travesser de la porteria d’Asenjo.

En el 76’ El Villarreal s’ha tornat a avançar en el marcador. Soldado ha enviat un xut col·locat a la base del pal de la porteria d’Ondoa fent inútil l’estirada del camerunès. I en el 81′ el Nàstic ha estat a punt d’empatar. El canterà Nacho ha rematat després d’una jugada personal per la zona central de l’atac en que ha deixat enrere diversos marcadors i el seu xut ha acabat en córner.

D’aquí al final el marcador ja no ha canviat, tot i que tots dos equips han gaudit d’alguna ocasió de cert perill. El Nàstic ha acabant perdent per la mínima contra un rival de campions en el primer partit de la pretemporada, deixant molt bones sensacions entre els aficionats que avui s’han desplaçat fins al Nou Estadi.

El proper partit dels grana serà el dissabte 23, a partir de les 18:30, contra el filial, La Pobla al Complex Esportiu Futbol Salou. L’entrada per aquest partit serà lliure.

Nàstic: M. Reina, Kakabadze, I. Bouzón, P. Marí, Ferran G.P., Zahibo, Tejera, C. Lobato, Juan Muñiz, J. Assoubre i S. Emaná.

Segona meitat: Ondoa, Gerard, Suzuki, Molina, Mossa, Carlos García, Madinda, Nacho, José Carlos i Rayco.

Villarreal CF: Barbosa, Víctor Ruiz, Alfonso, Cantalapiedra, J. Costa, M. Trigueros, Afif, Bakambu, Pantic, Lozano i Rukavina.

Segona meitat: Asenjo, Mario, N’Diaye, Bonera, Jokic, Dos Santos, Mario, Larrea, Castillejo, Leo Suárez i Soldado.

Ferran G.P. (Vermella. 25′) , M. Trigueros (33’), Iago Bouzón (36’), Juan Muñiz (45′), Jokic (72’), Jokic (80’).

0-1, Alfonso (2’); 1-1, S. Emaná (32’); 1-2, Soldado (76’);