SEGUIM A LALIGA! (Nàstic 1 – 0 UCAM Murcia)

El Nàstic guanya a casa en el minut 91 i certifica la permanència, una temporada més, a LaLiga 1|2|3. El gol de Manu Barreiro ha fet embogir un Nou Estadi ple, celebrant una permanència que els grana han hagut de lluitar FINS AL FINAL!

La primera meitat ha començat amb molt de respecte per part dels dos equip, però amb un Nàstic més ofensiu. La primera arribada clara dels de Nano Rivas ha estat en el minut 8, amb una passada en profunditat de Mossa per Jean Luc que el grana ha intentat centrar a l’àrea, refusant la defensa visitant. En el minut 13 ha estat de nou el menut davanter qui ha penjat la pilota a la petita, rematant de cap Xavi Molina molt forçat, directe a fora. Tres minuts més tard ho han tornat a provar els tarragonins amb una rematada acrobàtica de Barreiro que ha sortit alta, per sobre la porteria de Biel Ribas. En el minut 20 el Nàstic ha hagut de fer el primer canvi del partit, per la lesió de Jean Luc després d’una dura entrada d’un dels defensors de l’UCAM. La primera ocasió clara dels murcians ha estat en el 32’ amb un xut llunyà de Morillas que ha aturat un segur Reina. Amb el pas dels minuts l’UCAM ha aconseguit crear més perill cada vegada, arribant amb certa comoditat a l’àrea local. Els grana però han sabut reaccionar i en el minut 40 han gaudit de l’ocasió més clara de la primera meitat, amb una contra de Gerard Valentín que ha estat anul·lada en el darrer instant sent interceptat per un defensor visitant just quan es disposava a xutar. Al descans s’ha arribat amb el 0 a 0 inicial.

A la segona els murcians han donat un pas endavant, sabedors que l’empat no els era suficient. Amb tot, la primera ocasió, molt clara, ha estat pel Nàstic, amb un xut de falta directa que el porter visitant ha enviat a córner amb una bona estirada. A la sortida de cantonada, Manu Barrerio ha estat a punt de marcar, però la seva rematada ha marxat desviada. La resposta de l’UCAM ha arribat en el 59, amb una bona rematada que ha aturat un gran Reina. En el 63’ ho ha tornat a intentar Muñiz de falta aturant el porter murcià. En el minut 72 ha arribat el moment clau del matx. L’àrbitre ha decretat penal en contra del Nàstic. Els visitants tenien l’oportunitat més clara del partit, però un cop més, Manolo Reina s’ha erigit com el salvador dels grana, encertant les intencions de Jona i aturant la pena màxima. L’UCAM s’ha bolcat a l’atac i ho han intentat amb tot, topant una vegada i una altra amb la defensa del Nàstic. Els de Nano Rivas, a més, intentaven aprofitar per crear perill buscant ràpides contres, però la manca d’encert en els metres finals impedia que arribes el gol de la tranquil·litat. Finalment, en el minut 91, Manu Barreiro ha culminat, una contra grana, rematant de cap a gol, després que el porter refusés la primera rematada del gallec. Amb el gol el Nou Estadi ha embogit, conscients que el gol suposava els tres punts i segellar, d’una vegada per totes, la permanència a LaLiga 1|2|3.

Amb la victòria d’avui el Nàstic tanca la temporada en la catorzena posició de la taula.

Nàstic: Reina, Gerard V, Suzuki, Molina, Mossa, Tejera, Luismi (Cordero, 69’), Juan Muñiz, J. Assoubre (C. Lobato, 20’) Uche (Zahibo, 84’) i Barreiro.

UCAM Murcia CF: Biel Ribas, Tekio, Hugo Álvarez, Fran Pérez, Basha (Vicente, 61’), Jona, Morillas, Pere Milla, Juande, Tito (David Mayoral, 81’) i Ibán Salvador (Collantes, 54’).

1-0, Barreiro (91’)

Ibán Salvador (44’), Tejera (45’),  Pere Milla (74’), Barreiro (92’).

Partit corresponent a la jornada 42 de LaLiga 1|2|3. Nou Estadi, Tarragona. 11.123 espectadors.