Nàstic 1 – 1 CD Tenerife

El Nàstic ha començat el campionat de lliga amb un empat a un al Nou Estadi davant el CD Tenerife en un partit on l'equip de José Antonio Gordillo s'ha posat per davant el marcador en els primers instants i el conjunt canari ha aconseguit l'empat en el temps d'afegit.

El Nàstic ha començat el campionat de lliga amb un empat a un al Nou Estadi davant el CD Tenerife en un partit on l’equip de José Antonio Gordillo s’ha posat per davant el marcador en els primers instants i el conjunt canari ha aconseguit l’empat en el temps d’afegit.

La primera part ha estat dominada absolutament pel conjunt grana, que ha obert el marcador en el minut 10 gràcies a una rematada de cap de Fali després d’una centrada de corner. Fins i tot, podria haver ampliat el marcador uns minuts després però una rematada d’Uche s’ha estavellat al pal. També el CD Tenerife ha tingut alguna ocasió, però el porter Bernabé les ha aturat d’una manera brillant. A la segona part el conjunt canari ha sortit decidit a buscar el gol de l’empat i ha tingut el control del joc davant un Nàstic que ha fet un bon treball defensiu. L’1 a 0 s’ha mantingut fins que en el minut 92 Aveldaño, de cap, ha situat l’1 a 1 definitiu.

En la segona jornada de LaLiga 1|2|3 el Nàstic visitarà l’estadi del Molinón – Enrique Castro Quini per a jugar contra l’Sporting de Gijón. Serà diumenge 26 d’agost a partir de les 19 hores.

Nàstic: Bernabé, Kakabadze, Fali, J. Márquez, Tete (L. Suárez, 90’+1), Uche (Manu, 75′), M. Barreiro, Sebas Coris (Omar, 60′), D. Rocha, Abraham, Josua M.

CD Tenerife: Dani H., L. Pérez, Camille, Alberto, L. Milla, Acosta (J. Naranjo, 56′), Malbasic (Chilunda, 85′), Suso N.T. (Borja, 70′), Carlos Ruiz, Aveldaño, Nano M.

1-0, Fali (10?); 1-1, Aveldaño (90’+2).

Saúl Ais Reig (col·legi valencià).

Groga a Camille (5′), Fali (46′), Abraham (63′), Rocha (80′), Josua M. (89′), Nano (90′) i J. Márquez (90′).
Vermella a José Antonio Gordillo (90′).

Camp
Nou Estadi. 5,483 espectadors. Partit corresponent a la jornada 1 de LaLiga 1|2|3.