Nàstic 0 – 3 Alavés, Copa del Rey

El Nàstic cau contra l’Alavés en el partit d’anada de l’eliminatòria de 1/16 de final de la Copa del Rey.

El Nàstic ha saltat a la gespa amb un 11 amb molts canvis. Tan sols un jugador repetia respecte al darrer partit en lliga contra el Cádiz. Però han estat precisament els grana qui han començat dominant. Amb bones combinacions al mig del camp i ràpides arribades per banda, els locals mostraven una molt bona imatge. Els tarragonins controlaven el ritme del partit, però ha estat l’Alavés qui s’ha avançat en el marcador. Aprofitant un córner servit des de l’esquerra de Saja, Toquero, sol al mig de l’àrea local, ha rematat de cap fent pujar el 0-1 al marcador. Malgrat el gol en contra, els grana han mantingut la pressió i en el minut 16’ Maloku ha estat a punt de marcar. La seva rematada l’ha enviat a córner Ortolà. Els locals han estat capaços de mantenir la possessió marcant el tempo del partit. En el minut 29 ha estat Madinda qui ho ha provat amb un potent xut llunyà que ha hagut d’allunyar el porter. I en el 36′, després d’una bona jugada del gabonès i assistència per a Delgado, qui ha estat a punt d’aconseguir el primer gol. El seu xut ras ha marxat fregant el pal esquerre de la porteria d’ Ortolà. A la mitja part s’ha arribat amb l’ 0-1 a favor dels visitants.

Als 6 minuts de la represa, Vicente Moreno ha fet el primer canvi, donant entrada a Jean Luc per Boiro. El canvi, però, no ha donat el resultat esperat ja que l’Alavés ha aconseguit el segon gol obra de nou de Toquero. La resposta grana ha arribat en el minut 60 amb una ocasió clara d’Emanà. Després de rebre dins l’àrea el seu control ha quedat massa llarg i la rematada, forçada, l’ha aturat el porter. Tres minuts més tard l’Alavés ha sentenciat amb el 0-3. Santos ha rematat una centrada des de la banda dreta en una jugada en què la defensa local ha reclamat mans del jugador basc. El Nàstic ho ha seguit provant fins al final. En el 69’ Cordero ha engaltat un potent xut des de la frontal que ha topat contra un defensa. I en el 81’, Jean Luc ha estat a punt de superar a Ortolà de vaselina, però el porter visitant ha tocat amb la punta dels dits evitant el gol local. Els de Moreno han disposat de fins a tres arribades més abans del final, però el marcador ja no ha canviat.

El proper enfrontament grana serà davant el Real Oviedo. El diumenge 4, a les 16 h, el Nàstic jugarà al Carlos Tartiere en el partit corresponent a la jornada 17 de LaLiga 1|2|3.

Nàstic: Saja, Kakabadze, I. Bouzón U.Z, A.M. Lopo, Ferran G.P, L. Madinda (Cordero, 65’), Zahibo, Boiro (J. Assoubre, 51’), Delgado, Maloku (Rayco, 77’) i S. Emaná.

Deportivo Alavés: A. Ortolà, Pantic, Laguardia, Espinoza (Manu García, 57’), Theo (Manu Barreiro, 79’), Toquero, Manu, Vigaray, Krsticic i Katai (Sobrino, 65’).

0-1 Toquero (15’); 0-2, Toquero (52’); 0-3, Santos (64’).

Boiro (25’), Delgado (61’) Bouzón (65’), Maloku (71’), Manu Barreiro (84’) i Kakabadze (90’).

Sr. Santiago Jaime Latre (Col·legi aragonès).

Partit corresponent a l’eliminatòria de 1/16 de final de la Copa del Rey. 3032 espectadors. Nou Estadi, Tarragona.