L’Infantil A tanca la temporada amb victòria

L’Infantil A va guanyar dissabte al Gavà, per 2 a 3, i acomiada la temporada en novena posició, a tan sols 2 punts de les places de Copa.

Els de Paco Pastor es van mostrar molt superiors al rival, dominant en totes les facetes del joc. A la primera meitat, les ocasions van ser constants pels tarragonins, que no van ser capaços de materialitzar, arribant al descans amb l’empat a 0 inicial.

La segona meitat, en canvi, va ser molt més boja. El Nàstic es va avançar en el marcador amb dos gols en menys de 5 minuts, situant el 0-2 a l’electrònic. Els locals, però, van reaccionar ràpidament, aconseguint empatar el partit abans del quart d’hora de joc, aprofitant dues ràpides contres. Els de Pastor van saber sobreposar-se al cop local, tornant a dominar la possessió, desplegant un joc de combinació que els permetia, de nou, arribar amb perill a l’àrea del Gavà. Les ocasions eren constants, però no va ser fins a manca de 5 minuts pel final que els grana aconseguien sentenciar amb el 2 a 3.

El tècnic del Nàstic, Paco Pastor, valorava positivament el partit i la temporada dels seus. “Hem estat clarament superiors, si bé la manca d’encert en els metres finals ha impedit que aconseguíssim un resultat més contundent. Els nois han fet una molt bona temporada, era el primer any a Divisió d’Honor i hem assolit els objectius amb molt bona nota. La llàstima és que ens hem quedat a un pas de la Copa, però això no pot desmerèixer, en absolut, la gran temporada que han fet els nois. Estem molt contents amb el seu rendiment i ja pensem en la fer-ho encara millor l’any vinent.”.

Els infantils, en l’any del retorn a Divisió d’Honor, han tancat la temporada en la novena posició, a tan sols 2 punts del vuitè classificat, primer equip que jugarà la Copa Catalunya.