Laura Centella, campiona d’Espanya de 400 m

L’atleta grana va pujar al primer esglaó del podi en la categoria sub-20 amb una marca de 55.50 segons.

Centella suma un nou triomf en la seva jove i prometedora carrera en el món de l’atletisme. La tarragonina es va classificar per la final amb una marca de 56.44 segons a la Pista Gallur de la Comunidad de Madrid, instal·lacions que van acollir aquesta nova edició del campionats d’Espanya sub-20 en Pista Coberta.

La marca aconseguida en la final és pràcticament la mateixa que la millor personal de Laura Centella, 55.46 segons, que va aconseguir a l’aire lliure. Després de penjar-se la medalla d’or caldrà esperar les marques mínimes requerides per a competir en l’Europeu de Suècia sub-20 que es disputarà el mes de juliol.