L’Aleví D guanya i és més líder

L’Aleví D del Nàstic va guanyar dissabte al Salou B, per un clar 6 a 2, i és consolida com a líder del seu grup.

Els grana es van imposar al Salou B tot i no fer un partit brillant. Els de Hierro, van marcar ben aviat, amb un gol de Xavier Parés en el minut 5 de joc. Els locals van ser els dominadors dels primers compassos del matx, i abans de finalitzar el primer quart ja manaven en el marcador gràcies al 2 a 0 obra de Jordi. Els visitants, de la seva banda, ho provaven amb xuts llunyans, però un atent Adrián García aconseguia, una vegada i una altra, evitar el perill. Finalment, aprofitant una jugada a pilota aturada, el Salou retallava distàncies amb el 2 a 1. La reacció no es va fer esperar i pocs minuts més tard el local Iker aconseguia donar tranquil·litat a l’equip amb el 3 a 1. En el minut 14 arribaria el 4 a 1, amb el segon gol de Jordi, i després d’una bona jugada per banda el Nàstic situava un clar 5 a 1 a favor. Els de Hierro, veient el resultat, van fer un pas enrere, que va aprofitar el Salou per retallar distàncies. A les acaballes del partit, Aleix Gaya aconseguiria el definitiu 6 a 2 que consolida als grana en la primera posició del seu grup, amb un marge de 7 punts sobre el segon classificat.

El tècnic de l’Aleví D, Adrià Hierro, es mostrava crític amb els seus després del partit. “Avui no hem estat al 100%. Aquest equip pot donar molt més i ens hem d’exigir rendir millor en totes les fases del partit. Amb to, la victòria demostra la superioritat que hem tingut i ens serveix per seguir una setmana més en el primer lloc. La feina dels nois es bona, en cada partit i en cada entrenament. Cal seguir aquesta línia i no relaxar-nos per seguir creixent en tots els sentits”.