L’Aleví D es proclama campió de lliga

Els nens d’Adrià Hierro van proclamar-se campions de lliga, després de guanyar diumenge al Salou Costa Daurada.

Els grana es van imposar per quatre gols a un al Salou, segon classificat del grup. Els locals van començar el partit tous, permetent que els rival s’avancés en el marcador. Amb el pas dels minuts els grana van saber reaccionar, millorant en totes les facetes del joc. En el darrer minut abans de la mitja part Íker González aconseguia el gol de l’empat, aprofitant un xut de falta directa.

A la segona, el Salou ho va tornar a provar, amb uns bons minuts inicials, topant una vegada i una altra amb un gran Adrián García, que va estar molt segur sota pals. El partit estava molt igualat fins que Andy, culminant una bona contra, aconseguia el 2 a 1. Després del gol, la igualtat va tornar a ser la protagonista. Amb els minuts, afortunadament, els locals van saber fer-se amb el control del joc sentenciant el partit amb el 3 a 1 i el 4 a 1, amb gols de Pol Sáez i Alejandro Huguet.

Al final, victòria i campionat per un Aleví D que s’ha mostrat intractable durant to l’any. Moltes felicitats nois!!