Kim Lorca i Marquitos juguen amb Catalunya sub-16

El defensa central Kim Lorca i el davanter Marcos Fernández “Marquitos” van jugar 45 minuts en el partit amistós que la selecció catalana sub-16 va disputar davant la UE Cornellà com a preparació per al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques

El defensa central Kim Lorca i el davanter Marcos Fernández “Marquitos” van jugar 45 minuts en el partit amistós que la selecció catalana sub-16 va disputar davant la UE Cornellà com a preparació per al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, que s’ha de jugar entre el 27 i el 29 de desembre a Múrcia. El partit va acabar 4 a 3 a favor de l’equip barceloní, tot i que la selecció catalana es va posar un parell de vegades per davant al marcador.

Els dos jugadors queden ara pendents de pròximes convocatòries del seleccionador català, Joan Rius, per a confirmar si formaran part de la selecció definitiva que jugarà el Campionat d’Espanya.

Mentrestant, Kim Lorca seguirà treballant amb el seu equip, el Juvenil B de Lliga Nacional, amb qui ha jugat vuit partits aquesta temporada. Dissabte a la tarda visitarà el camp de la UE Sant Andreu. De la seva banda, Marquitos, que ha jugat vuit partits i ha marcat tres gols amb el Cadet A de Divisió d’Honor, té partit diumenge al migdia al camp del CE Mercantil.