Guillem Martínez i Óscar Sanz, invictes amb Catalunya

La selecció catalana sub-18 va empatar a zero davant l’Aragó en el segon partit del Campionat d’Espanya que s’ha disputat al Prat de Llobregat. El mig-campista del juvenil A del Nàstic, Óscar Sanz, va ser titular i va jugar els 90 minuts, mentre el davanter Guillem Martínez, va tenir 36 minuts sortint des de la banqueta.

Aquest resultat unit a la victòria 1 a 0 el dia anterior davant Castella i Lleó permeten a Catalunya accedir a la segona fase de la competició amb quatre punts, invicta i imbatuda. Els seus pròxims rivals seran Illes Balears i Cantabria.

Guillem Martínez ha participat en els dos partits sumant 126 minuts, mentre Óscar Sanz ha jugat el segon partit d’aquesta primera fase.

Ara, els dos jugadors es reincorporaran als entrenaments del juvenil A del Nàstic. L’equip que entrena Manel Cazorla jugarà el primer cap de setmana de gener al camp del Olivar.