Gran victòria del Juvenil A

Els Juvenil A de Manel Cazorla supera al Girona en un gran partit dels grana. (Nàstic 1-0 Juvenil A)

Els locals van ser molt superior al rival en gran part del partit, aconseguint dominar amb claredat durant tota la primera meitat i gaudint de bones arribades que no van ser capaços de materialitzar en els darrers metres. El Girona, un rival perillós i amb molta qualitat, sobre tot en posicions ofensives, arribava al matx en molt bona dinàmica després d’haver encadenat una sèrie de bons resultats les darreres jornades. Els gironins són un equip cridat a estar a la zona alta de la taula, el que dona encara més mèrit als tres punts aconseguits pels de Cazorla dissabte.

A la segona meitat, els visitants van començar més forts, i van ser capaços d’espolsar-se de sobre la pressió del Nàstic. Durant els primer quart d’hora de joc van ser els roig i blancs qui van dominar la possessió, però els tarragonins van saber mantenir les línies i, amb el pas dels minuts, tornar a dominar el rival. La darrera mitja hora de joc va ser grana, amb molt bones arribades i finalment, amb el gol de Toldra, els locals van segellar una important victòria.

El tècnic del Juvenil A, Manel Cazorla, es mostrava molt satisfet al final del partit de la gran feina feta pels seus. “Sabíem que seria un rival molt complicat, tenen una gran plantilla i de ben segur que lluitaran per estar a la zona alta de la classificació. Volíem ser els protagonistes del partit i ho hem estat, llevat de 15’ de la segona, hem dominat tot el partit. Crec que el marcador és curt pel que es va veure sobre la gespa, vam tenir ocasions per fer algun gol més. Amb aquesta victòria hem fet bo el punt aconseguit la jornada passada a les illes.”.