Getafe CF 1 – 1 Nàstic

El Nàstic torna a tarragona amb un bon punt del difícil camp del Getafe.

El Nàstic arribava a Getafe amb la moral alta, després de la contundent victòria de la darrera jornada contra el Mirandés; i amb l’objectiu de seguir sumant, encadenant la tercera jornada sense perdre. Els grana han començat el partit molt intensos i la primera ocasió del partit ha estat visitant. En el minut 9, Gerard Valentín ha arribat fins a la línia de fons i la seva perillosa centrada l’ha allunyat la defensa. Durant els següents minuts cap dels dos equips ha estat capaç de fer-se amb el domini de la possessió i les alternatives han estat constants. En el minut 17 ha arribat la primera rematada local, amb un xut desviat de Jorge Molina després d’una centrada des de la banda. Els de Bordalás començaven a crear més perill, i en el minut 22 Reina ha hagut de lluir-se per evitar el gol de Jorge Molina, en una rematada creuada del jugador de l’equip madrileny. I tres minuts més tard, els locals aconseguien avançar-se en el marcador amb un gol de Portillo després d’una bona assistència de Jorge Molina, molt actiu durant tot el partit. El Nàstic ha reaccionat, i en el 33’ Àlex López ho ha provat després d’un bon dribling, buscant el segon pal del porter, però Alberto ha aconseguit evitar el gol. Abans de la mitja part els locals encara han gaudit d’un parell d’aproximacions clares però la defensa grana, molt atenta, ha aconseguit allunyar el perill. A la mitja part s’arribava amb l’avantatge per la mínima dels blaus.

Aprofitant el descans, Juan Merino ha fet el primer canvi de la tarda, donant entrada a Lobato per un amonestat Mossa, buscant major profunditat per banda. La represa ha començat rodona pels interessos del Nàstic, i és que en el minut 46 els visitants han aconseguit empatar el partit. Emaná ha aprofitat una gran passada de Juan Muñiz per fer pujar l’1 a 1 al marcador. En els següents minuts els locals han premut l’accelerador, creant cada vegada més perill. En el 52’ Reina ha realitzat una bona aturada, després d’una bona triangulació ofensiva del Getafe. I en el minut 56, de nou Reina, s’ha mostrat molt segur aturant la rematada llunyana de Pacheco. I tres minuts més tard Bouzón ha hagut d’enviar a córner una centrada local. Els madrilenys arribaven amb insistència i els grana, molt concentrats, allunyaven el perill una vegada i una altra. En el minut 85 el local Molina ha connectat una bona rematada de cap dins la petita que ha aturat Reina i, en el 86’ Perone, providencial, ha evitat una nova rematada de la davantera blava. Els de Juan Merino han sabut tirar d’ofici per evitar el segon gol del Getafe i fins hi tot han gaudit d’alguna contra per inquietar la porteria d’Alberto. De fet, la darrera possessió del matx ha estat pel Nàstic. Una bona galopada d’Àlex López ha estat tallada amb falta pels de Bordalás, i a la sortida de la falta el col•legiat ha assenyalat el final del partit.

Al final, el Nàstic ha aconseguit un nou empat lluny del Nou Estadi que els permet seguir sumant, i encadenar la tercera jornada consecutiva sense perdre, just abans de rebre la visita del CF Reus.

El proper enfrontament del Nàstic serà el dilluns 1 de maig a les 19 hores, al Nou Estadi, contra el Reus; en el partit corresponent a la jornada 36 de LaLiga 1|2|3.

Getafe CF:Alberto, Peña, Antón (Lacen, 71’), Cata Díaz, Chuli (Álvaro, 64’), Portillo (Fuster, 79’), Molinero, Cala, Molina Pacheco i S. Mora.

Nàstic: Reina, Gerard V, Bouzón U.Z, Perone, Suzuki, Mossa (C. Lobato, 46’), Molina, Tejera,  Emaná (S. Emaná, 75’), J.Muñiz (Jean Luc, 71’) i Àlex López.

1-0, Portillo (24’); 1-1 Emaná (46’).

Mossa (15’), Cala (65’),  Molinero (66’), Tejera (67’), Mora (76’), Cata Díaz (91’)

Partit corresponent a la jornada 35 de LaLiga 1|2|3. Coliseum Alfonso Pérez, Getafe. 10.175 espectadors.