G. Rítmica | Set podis en el Trofeu Internacional de Gimnàstica Rítmica Tarragona 2017

La secció grana va aconseguir pujar fins a tres cops al primer esglaó del podi, sent el club que més conjunts ha presentat al Trofeu, amb molts bons resultats en totes les categories.

El conjunt Sènior Absolut, actual campió de Catalunya de la seva categoria amb 5 cintes, ha quedat campió del Trofeu Internacional de Gimnàstica Rítmica Tarragona 2017 que es va celebrar a la Tarraco Arena Plaça el passat dissabte. També en categoria absoluta, el conjunt Júnior del Nàstic actual Campió de Catalunya en la seva categoria ha fet podi, aconseguint una meritòria 3a posició, només superats pel Club Escuela Zaragoza, que ha estat 1r, i el Reus Deportiu, que ha estat 2n.

En categoria Base, el conjunt Cadet del Nàstic, també actual Campió de Catalunya, ha fet una gran actuació i ha aconseguit el 2n lloc, només superat pel Morverdre de Sagunt, i per davant de l’ECA Alacant, que ha estat tercer. En nivell V/VI, tant el conjunt Júnior com el Benjamí han quedat campions. En nivell IV, l’Infantil ha estat 2n i l’Aleví 3r.

El Trofeu s’ha celebrat com a preparació dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 i ha estat un èxit organitzatiu. La Tarraco Arena Plaça ha estat plena de públic durant tot el dissabte i s’ha comptat amb la presència de clubs de primer nivell de diferents indrets de l’estat. També s’han vist les exhibicions de l’equip nacional Júnior i de les gimnastes internacionals Polina Berezina i Alicia Fernandez, que van posar al públic dempeus. A més a més, es va fer un homenatge a les gimnastes espanyoles que van ser plata als Jocs Olímpics de Río, Sandra Aguilar, Artemi Gavezou i Claudia Heredia.

Finalment, també es va homenatjar a Bito Fuster, una referent de la gimnàstica rítmica a Tarragona, amb un grandíssim palmarès i Campiona del Món a Atenes 1991.