FUTBOL BASE | El Cadet A remunta, amb 10, contra una gran DAMM

Els de Daniel Vidal van haver de remuntar un 0-2 en contra per acabar emportant-se el duel contra la DAMM per 3-2

El partit va començar molt igualat. En una primera meitat sense massa continuïtat en el joc, tots dos equips van buscar atacs verticals donant molt de ritme al joc però sense aconseguir arribades clares. El respecte entre els dos conjunts era evident ja que ningú volia arriscar més del compte per tal de no cometre errors.

En el minut 15, i després d’una gran jugada individual de l’extrem visitant, els barcelonins aconseguien posar-se per davant en el marcador. El xut inicial el va aturar el porter però el rebuig va anar a peus del seu davanter, Baena, que a boca de canó no va fallar fent pujar el 0-1 al marcador. Els següents minuts la tònica va continuar sent la mateixa, fins que a falta de 3 minuts per la mitja part, en un error de marca, de nou Baena rematava sol per marxar a vestuaris amb un 0-2 que posava les coses molt difícils als tarragonins.

A la mitja part les consignes van ser clares. Calia fer un pas endavant si volien aconseguir la victòria, i un cop més l’equip va estar a l’alçada. En el minut 3, una falta lateral molt ben centrada a l’àrea l’aprofitava el local Verdejo per, de cap, batre al porter rival. Semblava que la remuntada seria possible, però en el minut 10, el Nàstic es quedava amb 10 per l’expulsió, més que rigorosa, d’un dels seus centrals. El repte ara era majúscul però una de les millors virtuts d’aquest equip és el seu caràcter, i dissabte els cadets ho van demostrat un cop més.

En una nova falta lateral, el local Verdejo pentinava enrere i Martínez, amb un gran xut creuat, feia inútil l’estirada del porter de la DAMM, empatant el partit. Els granes no es van conformar amb l’empat i van buscar, fins al final, el gol de la victòria. A falta de 4 minuts, altre cop en una falta molt ben servida, Verdejo aconseguia el definitiu 3-2.

El tècnic del Cadet, Daniel Vidal, es mostrava molt satisfet amb l’actitut del seu equip al final del partit. “El caràcter d’aquest equip és brutal. Ni amb 10 no han deixat de lluitar. Al final el resultat ha estat just, nosaltres hem anat a per la victòria i ells a aguantar el resultat. És una victòria molt important ja que els dos propers rivals seran Barça i Espanyol i sumar serà complicat, i aquests 3 punts ens ajuden a seguir a la zona de Copa Catalunya.”.