Nàstic 1 – 0 CD Numancia (Copa del Rey)

El Nàstic guanya al Numancia a la pròrroga i passa a la següent fase de la Copa del Rey.

Els grana han començat el partit amb un onze amb forces canvis respecte el darrer partit de lliga. Fins a 6 han estat les cares noves en l’alineació. Entre elles destaca el debut del porter Dimitrievski com a jugador grana. El macedoni ha estat clau per evitar el primer gol rival. En el minut 9, després d’una centrada des de banda esquerra, el visitant Nacho ha engaltat una potent rematada obligant a Dimi a treure una gran mà. Un minut més tard ha arribat la resposta local. Rharsalla, després d’una jugada personal, ha buscat l’escaire dret de la porteria però la seva rematada ha marxat fora per ben poc. En els següents minuts el Nàstic ha dominat. En el 16’ ha estat Muñiz qui ho ha intentat sense fortuna de cap i en el 22’ Maloku ha finalitzat una bona jugada personal amb un xut escorat que no ha trobat la porteria d’Aitor. La millor ocasió dels visitants ha arribat en el minut 30, després d’una arribada per banda, però la centrada de Manu ha anat directament a fora. A la mitja part s’ha arribat amb l’empat a zero inicial.

La segona part ha començat més animada, amb arribades constants a totes dues àrees. La primera ocasió grana ha estat per Muñiz en el 50’, quan ha intentat sorprendre al porter rival amb un xut de falta que Aitor ha aconseguit refusar a córner. I un minut més tard ha estat Rharsalla qui ha estat a punt de marcar després d’una bona centrada des de banda de Ferran Giner. La rematada del davanter grana ha marxat desviada. Els visitants també s’han animat i en el 57’ Dimitrievski, providencial, ha evitat el gol al refusar un 1×1 dins l’àrea. En el minut 74’ el Nàstic ha gaudit de l’ocasió més clara fins al moment. Després d’una gran jugada per banda esquerra. La centrada-xut de Ferran Giner l’ha refusat el porter i posteriorment Tejera ha  engaltat un potent xut que ha marxat per sobre la porteria del Numancia. Malgrat les arribades per part dels dos equips el marcador no s’ha mogut i l’eliminatòria ha anat a la pròrroga. El Numancia ha començat fort la pròrroga i en dos minuts ha gaudit de dues ocasions perilloses. Però ha estat el Nàstic qui ha aconseguit avançar-se en el marcador gràcies a un bon gol de José Carlos, que ha enviat una gran volea al pal llarg del porter, fent inútil l’estirada d’Aitor. Amb aquesta victòria el Nàstic supera l’eliminatòria copera i esperarà rival per la següent eliminatòria en el sorteig que es durà a terme a la RFEF.

El partit l’ha presenciat des de la llotja presidencial l’alpinista tarragoní Òscar Cadiach, que el proper octubre intentarà de nou assolir el cim del Broad Peak i convertir-se en el primer català en coronar els 14 cims més alts del planeta. El Nàstic col·labora amb aquest nou repte de Cadiach i a més posarà a disposició dels socis cada partit un espai per a que aquells que vulguin contribuir fent les seves aportacions.

El proper partit dels Nàstic serà el diumenge 11 de setembre, a les 18 hores, al Municipal de Santo Domingo, contra l’Alcorcón, corresponent a la jornada 4 de LaLiga 1|2|3

Nàstic: Dimitrievski, Suzuki, I. Bouzón U.Z.(Valentín, 80’), Lopo A.M, Zahibo, Cordero (Tejera, 71’), Juan Muñiz, Ferran G.P, José Carlos, Maloku i M. Rharsalla (Delgado, 62’).

CD Numancia: Aitor Fernández. Ripa N., Pedraza, Manu (Acuña, 78’), Escassi, Nacho (Medina, 96’), C. Gutiérrez , R. De Galarreta (Íñigo Pérez, 71’), P. Valcarce, P. Orfila i Capilla.

1-0, José Carlos (100’).

Escassi (49’), Maloku (56’), Juan Muñiz (59’), Valentín (85’; 113’, expulsat per doble amonestació), Delgado (101’).

Sr. Gorka Saguéz Oscoz (Col·legi basc). Nou Estadi. 3757 espectadors. Segona ronda de la Copa del Rey 2016/2017.