Victòries del Cadets C i D

El Cadet C va superar, de manera clara, al Mont-roig a casa; mentre que el Cadet B va sumar una nova victòria, en aquest cas contra el Tortosa.

Cadet B 4-1

Els Cadet B de Dani Rubio va sumar una victòria important després d’unes setmanes sense sumar de tres. Els grana es van imposar als ebrencs amb gols de Nil, Arnau, Marquitos i Boaz. El partit però no va ser plàcid pels nostres i és que l’estat del terreny de joc, i les necessitats del Tortosa, cuer de la classificació, van suposar una dificultat extra. Amb tot, els de Rubio van saber crear perill i, sobre tot, evitar que els locals gaudissin d’oportunitats de gol, gràcies a un gran treball defensiu de tot l’equip.  Els dos gols de la primera meitat van ser fruit de la bona pressió grana, que els va permetre marcar després de dues bones contres.

A la segona els tarragonins van buscar dominar la possessió però el domini físic del Tortosa, i l’empenta amb la que els locals van sortir de vestidors, van fer que fossin els ebrencs els primers en marcar. Els canvis des de la banqueta van permetre donar refresc a l’equip per tal de combatre el desgast físic provocat per l’alta pressió dels grana; fent que els de Rubio tornessin a crear perill amb certa facilitat. El 1-3 va ser obra de Marquitos, després d’una bona jugada personal. I el definitiu 1-4 va arribar amb un bonic gol de Boaz qui, amb un gran xut, va fer inútil l’estirada del porter enviant la pilota a gol fregant l’escaire del pal llarg de la porteria.

El tècnic del Cadet B, Daniel Rubio, valorava molt positivament la capacitat de superació dels seus “Vam saber patir per endur-nos tres punts molt importants en un camp molt complicat. El resultat final es contundent, però amb el 1-2 hem hagut de suar per evitar que el Tortosa empates. A més, ens hem sabut adaptar al fet d eno pdoer jugar com ens agrada, per l’estat del terreny de joc, i hem quallat un partit molt pràctic. Estic content pel treball de l’equip i pels tres punts”.

Cadet C 7-0 Mont-roig

Els de Jordi Rojas s’enfrontaven a un rival, teòricament, inferior, però en un matx les diferències molts cops es redueixen i més si les condicions meteorològiques són adverses. El vent predominant el cap de setmana podia dificultar als grana desplegar el seu joc i per això el tècnic va insistir molt en la importància de començar endollats. I els nois ho van fer de meravella. El domini va ser des del primer minut pels tarragonins, que imposaven el seu estil i marcaven el ritme del partit. Els atacs del Nàstic eren constants, i el bon posicionament defensiu evitava que els visitants aconseguissin trenar cap acció ofensiva. En el minut 15 Álavaro va obrir el marcador, i uns minuts més tard era Ian qui feia pujar el 2 a 0 al marcador. Els grana van mantenir sempre una marxa de joc més que el Mont-roig fent que al descans l’avantatge fos de 4 gols.

A la segona els de Rojas van saber mantenir la dinàmica, sense afluixar malgrat la renda favorable. El joc combinatiu dels grana creava perill continu a l’àrea rival, mentre que els visitants seguien sense intimidar al porter del Nàstic. Els tarragonins encara marcarien dos gols més en aquests segons 45 minuts, per aconseguir el definitiu 7-0. Davant el clar avantatge en el marcador el tècnic del Cadet B va aprofitar per donar entrada a 3 infantils.

El fet que l’equip no afluixes a la segona meitat, tot i el marcador, és un dels aspectes més destacats  pel tècnic, Jordi Rojas. “Sabíem que sens podia complicar el partit si no anàvem al màxim i els nois ho han  bordat. Han mantingut un nivell d’esforç i entrega molt alts, fins hi tot amb el marcador clarament a favor. Hem estat capaços de desplegar un molt bon joc, combinant amb pocs tocs. El partit a més ens ha servit per repartir molt els minuts de joc i per donar entrada a tres infantils. A més, la victòria ens situa segons, a dos punts de líder. El proper cap de setmana tenim una nova oportunitat de guanyar i, aprofitant els enfrontaments directes, assaltar el liderat”.