Victòria important en un camp complicadíssim

Els de Manel Cazorla van aconseguir la victòria en els últims minuts amb gols d’Ion i Àlex.

Els grana s’enfrontaven al San Andreu, un rival necessitat de punts i que és molt fort a casa. Els de Cazorla sabien que els locals els pressionarien des del primer minut i buscarien el gol aviat i així va ser. En els primers compassos de l’enfrontament els barcelonins es van posar per davant. Els tarragonins van saber sobreposar-se per acabar desplegant un bon joc de control, amb molt bones arribades per banda. Gràcies a aquesta superioritat abans de la mitja part arribaria el gol de l’empat.

A la segona el partit va embogir, sense que cap dels dos equips aconseguís marcar el control dels temps del joc. Els grana, però, van saber no perdre la calma i seguir treballant.  Fruït d’aquesta perseverança, i ja a les acaballes del partit, va arribar el definitiu 1-2 que donava els tres punts al Nàstic.

El tècnic del Juvenil A, Manel Cazorla, destacava precisament la capacitat de treball dels seus com una de les claus de la victòria. “Ha estat un partit molt complicat, ens ha costat controlar la possessió i a més hem hagut de remuntar després d’un gol per un error defensiu individual. L’equip ha sabut persistir i finalment hem aconseguit 3 punts molt importants”.