L’Infantil F remunta un 2 a 0 en contra

Els infantils van sumar una nova victòria després d’una treballada remuntada contra el Base Marc Bartra CF.

Els d’Alberto Fernández van haver de remuntar un partit que se’ls havia posat en contra ben aviat. I és que els visitants, el CF Base Marc Bartra, ja guanyava 2 a 0 en el minut 15 de la primera meitat. L’avantatge a l’electrònic va obligar al tècnic grana a buscar solucions a la banqueta i en el minut 20 va fer quatre canvis de cop, amb l’objectiu de redreçar la situació. Amb el pas dels minuts els canvis van sortir l’efecte esperat i les sensacions van començar a canviar. Els tarragonins van ser capaços de capgirar el marcador, amb 4 gols, fent pujar el 2 a 4 al marcador. Els locals però, van seguir lluitant fins al darrer instant i en el darrer minut aconseguien el 3 a 4 que posava l’ai al cor als del Nàstic. Afortunadament, ja no va donar temps per més i amb el xiulet final els tres punts viatjaven de tornada cap a Tarragona.

El tècnic de l’Infantil F, Alberto Fernández, destacava el treball realitzat a la segona meitat per remuntar el partit. “Ha estat un partit complicat. Ells han començat molt més endollats i en 15 minuts ja anàvem a remolc en el marcador. Per sort hem sabut reaccionar, a base de treball, en una segona meitat en que hem estat superiors. El gol final ha fet perillar el resultat però ja no els ha quedat temps”.