El Juvenil ‘A’ a punt de donar la campanada, amb 10, contra el Barça

Els de Manel Cazorla van quedar-se a un pas de donar la sorpresa i empatar amb el líder, el Barça.

Els grana arribaven en una molt bona dinàmica de sensacions i resultats i volien aprofitar l’empenta de els darreres jornades per plantar cara al líder, el Barça. Els de Cazorla van començar el partit sòlids, i buscant disputar-li la possessió als blaugranes, però un gol de penal als inicis de partit va donar ales als visitants que, en menys de 10 minuts, es van posar 0-2. Els tarragonins van saber refer-se i aprofitant un xut e falta van retallar distàncies amb el 1-2 abans de marxar a vestidors.

A la segona els locals van voler mantenir el guió, agrupant les línies i buscant combinar per trobar bones ocasions entre la defensa culer. L’expulsió d’un dels jugadors del Nàstic als 10 minuts de la represa va condicionar, definitivament, als de Cazorla. Amb un menys, el Barça va gaudir de la possessió enfront un Nàstic replegat que buscava les seves ocasions a la contra. I les va tenir, de fer, en els darrers minuts del matx els tarragonins van disposar de dues ocasions molt clares de gol. Verge, casi al darrer minut, va estar a punt de fer el gol de l’empat però el seu xut el va treure un defensa sobre la mateixa línia de gol.

Al final del partit e tècnic del Juvenil, Manel Cazorla, es mostrava molt satisfet amb el treball dels seus homes. “Estem molt contents amb la imatge de l’equip. Hem donat la cara en tot moment contra el líder i hem pogut empatar el partit. Després de jugar casi 55 minuts amb un home menys hem gaudit d’ocasions molt clares per fer el 2-2 però ens ha faltat fortuna. Crec que l’empat hagués estat un marcador just per la feina i pel que s’ha vist sobre la gespa. Hem aconseguit fins a 8 córners contra el millor equip de la categoria, mentre que ells n’han tingut tan sols un, això demostra fins a quin punt hem estat a l’alçada del rival”.

Els grana tindran la propera jornada un nou rival de nivell i és que els visita l’Espanyol, segon classificat de la categoria. El matx es jugarà a les instal·lacions del Nàstic el diumenge 11 a partir de les 17 hores.