Albacete 0 – 1 Nàstic

Al Carlos Belmonte d’Albacete el conjunt tarragoní s’ha emportat els tres punts gràcies a un gol d’Álvaro a la primera part. El Nàstic fa un petit salt a la classificació per col·locar-se amb 32 punts després de 26 jornades.

Nano Rivas continua invicte amb el Nàstic. A les tres victòries aconseguides la temporada passada s’afegeixen ara els 4 punts de 6 possibles en el retorn a la banqueta tarragonina. Al Carlos Belmonte d’Albacete el conjunt tarragoní s’ha emportat els tres punts gràcies a un gol d’Álvaro a la primera part. El Nàstic fa un petit salt a la classificació per col·locar-se amb 32 punts després de 26 jornades.

Els primers 30 minuts de partit no han tingut dominador clar perquè els dos equips volien la pilota, però sense massa encert. Les defenses s’han imposat als atacs i no s’ha creat cap ocasió de perill ni en una ni en l’altra porteria. A partir d’aquest moment, però, el Nàstic s’ha fet amb el control del joc i amb uns especialment actius Dumitru Cardoso i Álvaro han començat a arribar les primeres aproximacions a la porteria rival.

La primera gran ocasió de perill de l’equip de Nano Rivas ha estat en el minut 38 amb una jugada de falta. La pilota penjada al mig de l’àrea l’ha tocat de primeres Álvaro per Dumitru Cardoso que, tal com li venia, ha rematat a l’esquerra de la porteria de Tomeu Nadal. En la següent jugada el Nàstic l’ha tornat a tenir. Un xut llunyà, des de la frontal de l’àrea gran, de Javi Márquez també ha marxat fregant el pal esquerre de la porteria de l’Albacete.

Finalment, a la tercera ocasió, ha arribat el gol del Nàstic. Era el minut 43. Dumitru Cardoso ha conduït una jugada ràpida des de l’eix central de l’atac, l’ha deixat en profunditat per Álvaro dins l’àrea i el davanter grana, sol davant Tomeu, no ha perdonat. La seva rematada creuada ha servit per fer pujar el 0 a 1 al marcador i marxar a la mitja part amb avantatge.

L’Albacete ha començat dominant la segona part buscant el gol de l’empat, però sense crear ocasions clares de perill sobre la porteria de Dimitrievski. El Nàstic, ben col·locat sobre el terreny de joc, ha sapigut gestionar la victòria provisional intentant sortir ràpid amb jugades al contracop. En el minut 69, Morillas ha tingut l’oportunitat d’igualar el marcador amb una falta des de la frontal de l’àrea, però la pilota ha marxat molt desviada per sobre de la porteria del Nàstic. L’equip d’Enrique Martín ha buscat també insistentment les centrades des de les bandes, però el porter Dimitrievski s’ha mostrat molt segur sortint a atrapar o rebutjar totes les pilotes de l’equip manxec.

L’ocasió més clara de la segona part pel Nàstic l’ha tingut novament Álvaro. En el minut 89 una jugada seva al contracop ha acabat amb una rematada creuada dins l’àrea que el porter Tomeu ha enviat a corner.

En els últims instants de partit l’Albacete ha insistit sobre la porteria del Nàstic però sense encert.

Els jugadors han acabat celebrant la victòria sobre la gespa del Carlos Belmonte al costat de la setantena d’aficionats que s’han desplaçat des de Tarragona i no han parat d’animar a l’equip durant els 90 minuts. Dissabte vinent, a les 20.30 hores, el conjunt grana rebrà al Nou Estadi al Real Zaragoza en partit corresponent a la jornada de LaLiga 1|2|3.

Albacete: T. Nadal, Morillas, Nico Gorosito, Zozulia (Acuña, 59’), Dani Rodríguez, Cifuentes, E. Saveljich, C. De la Hoz (Aridane, 55’), Chus Herrero (Gaffoor, 54’), C. Delgado, J. Bela.

Nàstic: Dimitrievski, Kakabadze, Xavi Molina, Dumitru Cardoso (Tete, 54’), Fali, J. Márquez (Tejera, 78’), Maikel M., Álvaro, Pleguezuelo, Abraham (Javi Jiménez, 64’), C. Arzo.

0-1, Álvaro (43’).

Iñaki Vicandi Garrido (col·legi basc).

Grogues a Pleguezuelo (12’), Zozulia (16’), Maikel M. (41’), Chus Herrero (53’), Saveljich (76’), Molina (77’), Fali (81’) i Tejera (90’+4).

Camp
Carlos Belmonte. 6.509 espectadors. Partit corresponent a la jornada 26 de LaLiga 1|2|3.
S’ha guardat un minut de silenci en memòria del jugador del futbol base de la UD Alzira, Nacho Barberà.