Els juvenils cauen davant el Girona i la Damm

Mala jornada per als juvenils A i B del Nàstic que han perdut els seus partits aquest cap de setmana als camp del Girona FC i CF Damm, respectivament.

El Juvenil A de Dani Vidal començava el partit a Girona avançant-se al marcador gràcies a un gol en el minut 30 de Bernat Guiu, que ja va marcar a la primera jornada. A la segona part el conjunt gironí li va donar el tomb al resultat amb dos gols de Pachón, l’últim en el minut 90. El Juvenil A està amb un punt a la classificació en onzena posició i la setmana vinent rebrà a Tarragona al FC Barcelona.

De la seva banda, el Juvenil B va caure al camp del CF Damm per 5 a 0. Els tarragonins no van tenir opcions davant un dels favorits per aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor. Tot i la derrota l’equip de Josu Julián es manté amb sis punts a la part mitja alta de la classificació. El pròxim cap de setmana el Juvenil B rebrà a l’UFB Jàbac i Terrassa a les instal·lacions del club.