El Juvenil B torna a sumar de 3

El Juvenil B va aconseguir una victòria molt important contra un rival directe per la permanència.

Els primers minuts els de Daniel Vidal van ser els dominadors de la possessió, amb un joc de combinació que es desenvolupava sempre a camp contrari, amb algunes arribades clares, anul·lades pel porter visitant.  Amb el pas dels minuts els grana van afluixar una mica la intensitat defensiva, donant l’alternativa a l’oponent, el que va provocar l’ocasió més clara pel Mollet. Abans de la mitja part però els tarragonins van saber recuperar les sensacions i fruit de la clara millora en el joc va arribar el primer gol del partit, obra de Martínez.

A la segona els nostres van sortir encara més endollats. Tot just començar, Koné va disposar d’una bona ocasió per marcar però no va encertar a superar el porter; i acte seguit va ser Martínez qui va enviar la pilota al cos de porter en una bona acció individual. En el minut 75, de nou Martínez, aconseguia el 2 a 0; i en el 80’ sentenciava amb el 3 a 0, tancant un partit rodó del davanter grana.

El tècnic del Juvenil B, Dani Vidal, destacava la importància dels tres punts per col·locar-se en una zona tranquil·la de cara al final de temporada. “Els tres punts ens deixen a 11 del descens a falta de 18 per jugar. No és matemàtic, ni molt menys, però ens dona molta tranquil·litat d’aquí a final de temporada. Avui hem quallat un gran partit i hem sabut dominar, tant a nivell de joc, com a nivell mental. Era un partit complicat al jugar contra un rival directe però els nois han rendit a un gran nivell. Estem molt contents amb la seva feina”.