El Juvenil B segueix creixent

El Juvenil B de Daniel Vidal ha jugat aquest cap de setmana dos amistosos contra rivals d’entitat, deixant molt bones sensacions.

Divendres, els grana es van enfrontar a la Pobla B en un matx que van guanyar els local per un contundent 3-1 que no fa justícia al joc desplegat pels juvenils. Els nostres van dominar a la primera meitat, mostrant-se molt sòlids en defensa i amb molt bon criteri a l’hora de jugar la pilota, quasi sempre a camp contrari. Malgrat gaudir d’un parell de bones ocasions els de Vidal no van ser capaços de marcar.

A la segona l’equip va començar endollat, ficant-se per davant en el marcador, però amb el pas dels minuts els nostres van anar perdent ritme fet que van aprofitar els locals per sentenciar el partit.

El diumenge els grana van disputar un segon amistós, aquest cop contra el CD Roda que és el juvenil B del Villarreal. En aquest cas el partit va donar encara millors sensacions. Els jugadors van ser capaços de marcar un ritme de joc molt alt els 90’. En un matx molt igualat, els valencians van aprofitar un error de marca a la primera meitat per avançar-se en el marcador. Amb el gol visitant, els nostres encara van dominar més la possessió però en una contra el Roda va fer el segon. Abans de marxar al descans els locals van ser capaços de retallar les distàncies per anar als vestidors amb un 1-2 que deixava el partit obert.

A la segona els grana van ser millors però tot i gaudir de clares ocasions no van ser capaços de marcar i el 1-2 del descans seria el resultat final del partit.

Daniel Vidal, tècnic del Juvenil B, es mostrava satisfet amb la feina dels seus al final del partit. “Aquests partits són importants per trobar les sensacions de l’equip. A la primera meitat contra la Pobla i avui contra el Villarreal B hem competit a un gran nivell. Han estat molt bons tests de cara a arribar preparats a la primera jornada de lliga.”.