El Juvenil B guanya i s’allunya del descens

Els de Dani Vidal van aconseguir, el cap de setmana, una victòria clau contra un rival incòmode.

Els grana visitaven el camp del darrer classificat, el Josep Maria i Gené, en un partit que va començar amb molt de respecte, amb dos conjunts a l’expectativa. Els primers minuts, les defenses es van imposar però, amb el pas dels minuts, els tarragonins van començar a expulsar-se els nervis i a desplegar bon futbol. Les arribades, sobre tot per banda, eren cada vegada més freqüents, amb un Nàstic profund però sense encert en els metres finals. Els locals, tancats a camp propi, buscaven crear perill després de pilotes recuperades en la zona de creació grana.

La segona meitat va començar amb un Nàstic molt més intens en la pressió, sabedor de la importància de sumar els tres punts.  I fruit d’aquesta intensitat, arribaria el primer gol visitant. Després d’una pilota robada en la zona de creació del Josep Maria i Gené, Eric cedia per Verdejo que, amb un potent xut, feia pujar el 0-1 al marcador. L’alegria a les files granes va durar ben poc, ja que els locals van aconseguir empatar quan encara no passaven 4 minuts. Un gol afortunat, i en possible fora de joc, que va minar la confiança dels grana, fent que durant uns minuts fossin els barcelonins els dominadors de la possessió. Els locals, a més, van gaudir d’una nova ocasió molt clara de gol, que va allunyar la defensa sobre la mateixa línia de joc. Els de Vidal van ser capaços de refer-se i recuperar el domini ofensiu. Finalment, després d’una jugada de combinació entre Jose Carlos, Sergi i Mico, aquest darrer aconseguia el definitiu 1-2. Els darrers minuts els locals es van bolcar a l‘atac a la recerca del gol de l’empat però el Nàstic va saber defensar-se i endur-se els tres punts.

El tècnic de Juvenil B, Daniel Vidal, es mostrava molt satisfet amb la victòria al final del partit. “Són tres punts importants.  Hem començat el partit amb molt de respecte, i és normal, però hem sabut recuperar les sensacions i al final hem quallat un bon partit. Amb l’empat hem patit durant uns minuts, però hem reaccionat molt bé i som justos guanyadors. Aquests tres punts ens permeten recuperar tranquil·litat, estem ara a 6 punts del descens, això és olt llarg però anem pel bon camí per aconseguir l’objectiu de la permanència”.