El Juvenil B empata contra un rival directe

Els de Dani Vidal van sumar un punt en l’enfrontament contra el Mataró un dels rivals directes amb qui estan empatats a la classificació.

La primera meitat del matx va ser molt igualat, amb ocasions per a tots dos equips, si bé les més clares van ser de color grana. Els de Vidal van disposar de fins a dos 1c1 clars davant el porter, però la manca d’encert dels davanters tarragonins va impedir que l’equip marxés al descans amb avantatge.

La segona meitat va començar amb el mateix guió, i amb control altern de la possessió. Però en el minut 10, després d’una pèrdua de pilota d’un jugador visitant, el Mataró aconsegueix sorprendre al porter del Nàstic i situar el 1-0 al marcador. Amb el gol, els nervis i al precipitació es van apoderar dels homes de Vidal, fent que els minuts posteriors a la diana fossin els locals els dominadors de la possessió. Els locals ho van saber aprofitar i, mitjançant un ràpid contraatac, van augmentar l’avantatge amb el segon gol. Restaven vint minuts de partit i calia remuntar. El tècnic grana va fer moure la banqueta i els canvis van donar a l’equip el punt de revolució necessari per canviar la dinàmica. En el minut 85, Guillem Micó aconseguia, amb un gran gol per l’escaire, el 2-1 que donava vida als visitants. I en el 89’, a la sortida d’un córner, els grana aconseguien el gol de l’empat.

El tècnic del Juvenil B, Dani Vidal, destacava la importància de no haver perdut contra un rival directe. “Volíem començar l’any amb victòria, però sobre tot, el més important era no perdre ja que el Mataró és un rival directe. Veient com ha anat el partit, en que hem arribat a tenir dos gols en contra, l’empat és un bon resultat. Ara caldrà fer bo aquest punt guanyant diumenge, també fora de casa, al Josep Maria Gené; i mantenir-nos així lluny de la zona perillosa de la taula”.