El Juvenil B dona la campanada i guanya al Barça

Els de Daniel Vidal van guanyar al Juvenil B del Barça en un partit molt igualat que va decantar Quero de penal.

Els grana van sortir amb un plantejament valent i agressiu, buscant pressionar la sortida de pilota dels barcelonins i evitar que el joc ofensiu visitant es desenvolupes a camp del Nàstic. El bon treball en totes les línies va permetre als locals gaudir de diverses arribades però sense precisió en els metres finals. Els culers també van arribar un parell de vegades sense perill.

La segona va començar amb un guió calcat, i molta igualtat en el joc i en les arribades. Amb el pas dels minuts els de Vidal es van trobar cada vegada més còmodes sobre la gespa i van augmentar la profunditat del seu joc, sobre tot a partir de contres molt ben muntades. En el minut 86, el porter blaugrana va envestir al davanter local en una disputa aèria, i l’àrbitre va assenyalar penal. El grana Quero, amb un  bon xut, posava el 1-0 al marcador. Amb la dina local el Barça es va veure obligat a buscar l’empat i arriscar més en el seu joc. Els tarragonins van saber aguantar ferms fins al xiulet final per donar la campanada i sumar tres punts molt valuosos contra un dels millors equips del panorama nacional.

El tècnic del Juvenil B, Daniel Vidal, es mostrava molt satisfet amb els tres punts aconseguits contra el Barça. “Hem fet un gran partit i crec que la victòria és més que merescuda. Els dos equips hem tingut ocasions però les més clares han estat nostres. Teníem clar quin volíem que fos el guió i els nanos ho han fet de meravella. Estic molt content ja que hem sumat contra un rival molt complicat i són 3 punts que tenen un valor molt gran per nosaltres”.