El Juvenil B confirma la permanència.

El Juvenil B va confirmar la permanència després de la seva victòria contra el Jabac aquest passat cap de setmana.

Els de Daniel Vidal van ser superiors al rival en tot moment i vana aconseguir sumar tres punts que segellen la permanència. Els grana disputaven un duel complicat contra un equip cridat a lluitar per l’ascens, i que podia dir adéu definitivament a l’ascens en cas de derrota. Els nostres van saber mantenir la tranquil·litat, davant un conjunt que va pressionar molt fort des del primer minut per complicar la sortida de pilota dels tarragonins. El joc directe, davant la pressió del Jabac, va donar ales als locals, que arribaven amb clara superioritat un cop superada la primera línia rival. En el minut 10 Martínez va estar a punt de marcar el primer gol, però la defensa es va anticipar just en el darrer instant, evitant la rematada, el rebuig però va a anar a peus de Koné, que no va perdonar, foradant la porteria dels visitants. Ells tan sols van tenir una arribada clara abans de la mitja part, mentre que els de Vidal haguessin pogut fer el 2 a 0 amb un xut d’Oscar que va aturar el porter, el millor del Jabac amb diferència.

A la segona meitat la dinàmica va ser la mateixa, amb un Nàstic dominador que va prémer encara més l’accelerador, guanyant tots els duels individuals, i mostrant-se molt sòlids en defensa. El fet de mantenir sempre la pilota a camp contrari permetia als nostres tenir la tranquil·litat necessària per buscar bones opcions de combinació. En el minut 25 arribava la sentència, amb una jugada molt elaborada dels grana. Mico i Sergi trenaven una jugada per banda que acabava amb una passada per Quero que assistia de meravella per Eric. El xut del local el va aturar el porter, amb una gran estirada, però la fortuna va voler que la pilota anés a parar a peus de Martínez que, tot sol, aconseguia el definitiu 2 a 0. Després de la diana el Jabac es va desfinflar i el Nàstic no va tenir problemes per mantenir l’avantatge en el marcador. Al final, victòria, tres punts i permanència assolida a manca de 4 jornades.

El tècnic del Juveil B, Daniel Vidal, es mostrava eufòric després de la victòria. “Hem fet un gran partit, hem estat molt superiors i hem llegit de meravella el partit. Els tres punts són merescuts i la permanència és un gran premi a la temporada d’aquest equip. Mai s’havia aconseguit la permanència a Nacional amb el “B” i té un mèrit molt gran. Hem lluitat contra equips amb molts jugadors de tercer any, mentre que el nostre equip és majoritàriament de primer any, amb la diferència física que això suposa. L’actitud d’aquest grup és brutal. Sabíem que érem capaços d’aconseguir la permanència i així ha estat. Estic molt orgullós”.