El Cadet A es classifica per a la Copa Catalunya.

Els de Daniel Vidal van aconseguir el cap de setmana la classificació matemàtica per a la Copa Catalunya després de vèncer al Gironès Sabat.

Els grana van aconseguir una clara victòria en un partit que va començar molt disputat i igualat, sobre tot a causa de les reduïdes dimensions del terreny de joc. Amb el pas dels minuts, però, els visitants van anar agafant-li la mida al camp fins aconseguir dominar la possessió de la pilota.

En el minut 5 Xiri va provocar un penal que va convertir Aleix Ruiz, posant per davant al Nàstic. Uns minuts més tard va ser Xiri qui, després d’una falta lateral, aconseguia el 0-2. El rival, el Gironès Sabat, no es va donar per vençut, conscients que una derrota suposava el descens automàtic de l’equip. I a falta de 5 minuts els locals aconseguien retallar distàncies amb un gran gol des de la frontal després d’un rebuig defensiu. A la mitja part s’arribaria amb el 1-2.

A la segona el Nàstic va ser qui va sortir més intens i al minut 10 aconseguia, mitjançant un gran gol de falta directe de Genís Fletxa, el 1 a 3. La sentència definitiva arribava en el minut 20 amb un gol del davanter grana Martínez.

El tècnic del Cadet A, Daniel Vidal, es mostrava satisfet per la victòria i per la classificació. “Hem fet un bon partit en un camp complicat i contra un equip que es jugava la vida. Al principi ens ha costat entrar al partit però al final hem estat clarament superiors al Sabat. La victòria suposa la classificació matemàtica per a la Copa Catalunya després d’una gran temporada. Ens fa il·lusió poder jugar-la, és un premi al treball de tot l’equip.”.