El Cadet A empata en un partit amb molts gols

El Cadet A de Bruno Uria va empatar dissabte a 4 contra el Jabac de Terrasa.

Els grana van començar el partit espessos i això es notava en el seu joc. Els egarencs van saber aprofitar aquest mal inici dels tarragonins per posar-se per davant en el marcador amb 2 gols en pocs minuts. La reacció dels de Uria no es va fer esperar i les sensacions van millorar significativament. A la mitja part els locals ja havien estat capaços d’empatar el partit.

A la represa el Nàstic va sortir endollat i ràpidament va fiar el 3-2 al marcador, però llavors la relaxació posterior al gol la pagarien cara els locals. El Jabac empatava just a la següent acció de partit. I passaria el mateix després del 4-3.

Els darrers 15 minuts els cadets van jugar amb un menys per expulsió per doble amonestació d’un dels jugadors grana. Els tarragonins vana saber patir per acabar salvant un punt.

El tècnic del Cadet A, Bruno Uria, es mostrava disgustat pel mal inici dels seus. “Hemos empezado muy descentrados y eso se ha notado en el juego. Tras el 0-2 hemos sabido cambiar el rumbo del parttido mejorando mucho nuestro juego, però hemos pagado cara la relajación tres los goles. La parte positiva es que hemos sabido aguantar con 10 y seguimos empatados en la clasificación con el Jabac”.