El Benjamí B guanya i es situa líder

Els de Chema Pérez van guanyar a l’Astorga, i es situen primers de la classificació amb tres punts de marge sobre els ganxets.

Els grana, que són tots de primer any, van començar perdent després que els visitants s’avancessin a la primera part amb una bona jugada de combinació. Els tarragonins van saber reaccionar, i a la segona meitat van capgirar el marcador amb dos gols. El primer, després d’una molt bona jugada d’Enric i el segon aprofitant un refús del porter que Víctor, molt atent, va convertir en el 2 a 1. En el tercer quart, van ser els ganxets els que van marcar, empatant el matx. I tot just començar el darrer període, els visitants es van avançar amb el 2-3. Els de Pérez van seguir lluitant per evitar que els tres punts volessin i finalment van aconseguir remuntar un cop més. El primer gol arribaria de falta directe, mentre que el definitiu 4-3 es va produir a falta de menys d’un minut pel final del matx.

El tècnic del Benjamí B, Chema Pérez, es mostrava satisfet amb l’actitud i la reacció dels seus en el partit del passat cap de setmana. “Ha estat un partit molt igualat, en el que s’ha notat molt la diferència d’edat. Ells són de segon any mentre que nosaltres som un equip de primer any. Estic content ja que els nens han sabut mantenir la calma tot el partit, fins hi tot quan, per dues vegades, l’Astorga s’ha avançat en el marcador. Qualsevol dels dos equips hagué pogut guanyar però crec que nosaltres hem gaudit de més ocasions clares de gol”.