El Benjamí B guanya el derbi contra el Reus

Els grana es van imposar per 3-1 al Reus en el derbi provincial de la categoria.

Els de Chema Pérez van guanyar a l’equip veí tot i que no van fer un bon partit però el seu encert de cara al gol els va permetre sumar una nova victòria. El partit va començar molt obert, amb opcions per a tots dos equips però amb la sensació que eren els locals els que dominaven i gaudien de les millors arribades. El primer gol tarragoní va arribar entrat el segon quart i mitjançant la pilota aturada, després d’una bona rematada a la sortida d’un córner. Al tercer quart van ser els ganxets els que retallaven distàncies, també a pilota aturada. En el darrer minut d’aquest període el Nàstic aconseguia avançar-se i posar el 2-1 a l’electrònic.  I no seria fins al darrer quart que arribaria el definitiu 3-1.

Els tarragonins tan sols han perdut un partit en el que va de lliga i amb aquesta victòria es consoliden en la primera posició i avantatgen en sis punts al Reus.

El tècnic del benjamí, Chema Pérez, es mostrava satisfet per la victòria. “No hem jugat el nostre millor partit però hem estat encertats de cara a porteria. A més, quan més boig estava el partit hem tingut la fortuna de sentenciar amb el tercer gol. Estem rendint a un bon nivell i creixent a cada entrenament i partit que és el més important”.