Córdoba CF 2 – 0 Nàstic

El conjunt grana suma una nova derrota en aquest inici de LaLiga 1|2|3 i segueix amb quatre punts al caseller. El primer gol local, en el tram final de la primera meitat, ha fet créixer als andalusos en la segona meitat sense donar opcions als tarragonins.

El conjunt grana suma una nova derrota en aquest inici de LaLiga 1|2|3 i segueix amb quatre punts al caseller. El primer gol local, en el tram final de la primera meitat, ha fet créixer als andalusos en el segon temps sense donar opcions als tarragonins.

En els primers minuts de joc han estat els de Jose Luis Oltra els que portaven el pes del partit. Tot i les arribades a zona de tres quarts de camp, el Nàstic estava ben ordenat defensivament i esvaïa tota aproximació local sense problemes. De fet, la primera ocasió de gol ha estat d’Àlex López, al minut 12, després de creuar una rematada amb el cap a centrada de Mossa des de banda esquerra. La pilota no ha trobat porteria per poc. Dos minuts després, el mateix davanter, ha realitzat una acció de gran tècnica dintre l’àrea rival i posteriorment ha topat amb un defensor. El calafellenc ha caigut al terra i els blanc-i-verds han recuperat la possessió de l’esfèric en una jugada de gol. Els cordovesos s’han apropat per primer cop en el minut 21. Una centrada-xut de Guille s’ha enverinat i ha passat entre Saja i la porteria visitant. Finalment, la pilota s’ha escapat per fora de porteria. Dos minuts després han estat els de Vicente Moreno els que intentaven inaugurar el marcador. Una passada de Ferran Giner amb el cap, l’ha rematat Lobato de volea. La pilota no ha trobat la porteria de Kieszek. La següent acció, al minut 27, ha arribat des de les botes del mateix Ferran. El valencià ha executat una falta directa però la pilota s’ha estavellat a la tanca defensiva. En el 37’, Kakabadze ha salvat el gol dels andalusos després de treure amb el cap una pilota que anava a porteria, i en la següent acció ha arribat el gol del Córdoba CF. En el minut 38, una pilota dintre l’àrea que els nastiquers no han pogut refusar, l’ha aprofitat Rodri per fer el primer gol de la tarda. El mateix davanter local ha intentat sorprendre a Saja, des de gairebé mig camp, en l’últim minut del primer temps. La pilota s’ha perdut per sobre el travesser i amb l’1-0 s’ha arribat al temps de descans.

En la represa, Vicente Moreno ha introduït el primer canvi. Assoubre ha ocupat el lloc de Ferran Giner. Igual com ha passat en el principi de partit, la primera ocasió ha estat del Nàstic. Iago Bouzón ha rematat de cap a la sortida de córner i la pilota s’ha perdut a la dreta del porter Kieszek. La segona substitució ha estat la de Juan Delgado, ocupant el lloc d’Uche en el minut 53. Mentre que els locals feien el segon gol, novament, mitjançant Rodri, en el minut 61. El golejador blanc-i-verd s’ha escapat en velocitat després d’un contraatac i ha creuat la rematada al pal llarg de Saja, evitant que l’argentí pogués aturar la pilota. L’últim canvi a la banqueta visitant ha estat el de Tejera, ocupant el lloc de Madinda en el 64’. Saja ha tret una bona mà en el minut 73, evitant el gol i hat-trick de Rodri. Novament, l’argentí ha realitzat una bona estirada en el 79’ a xut de Bergdich. La pilota ha acabat en servei de banda per als locals. L’ivorià Jean Luc es mostrava actiu en l’atac grana en els minuts finals i no deixava d’intentar-ho. En el minut 85 s’ha escapat de la defensa i ha obert una bona passada per Àlex López. La passada de gol del tarragoní l’ha enviat la defensa local a córner. En la jugada posterior, Àlex s’inventava una rematada acrobàtica buscant retallar les diferències en el marcador, però el porter Kieszek, ben col·locat, atrapava sense problemes. Saja tornava a intervenir en el minut 87, en aquest cop sortint de l’àrea per anticipar-se a Bergdich i refusar la pilota amb el cap. En el 88’, Juli ha intentat sorprendre al porter nastiquer en una rematada per alt que s’ha escapat a fora. L’argentí estava tornant a la seva posició després de servir una falta. L’última acció del matx ha arribat en temps afegit mitjançant la rematada de Bijimine, que ha anat a fora. Finalment, amb aquest resultat advers, el Gimnàstic de Tarragona no ha pogut puntuar en el difícil desplaçament a El Arcángel.

El proper enfrontament grana serà al Nou Estadi de Tarragona. En la jornada 8, el conjunt entrenat per Vicente Moreno sortirà a pels 3 punts davant el Sevilla Atlético. El matx es disputarà el dissabte, dia 1 d’octubre, a les 18 hores.

Córdoba CF: Kieszek, Caro, D. Cisma, Luso, Rodri, Juli, Alfaro (Edu Ramos, 74’), H. Rodas, Guille (Bergdich, 64’), Caballero (Borja Domínguez, 86’) i Bijimine.

Nàstic: Saja, Kakabadze, I. Bouzón U.Z, A.M. Lopo, Mossa, L. Madinda (Tejera, 64’), Cordero, Ferran G.P. (J. Assoubre, 46’), C. Lobato, Àlex López i Uche (Juan Delgado, 53’).

1-0, Rodri (38’); 2-0, Rodri (61’).

H.Rodas (26’), Kakabadze (28’), I. Bouzón U.Z. (55’), Tejera (70’) i Rodri (75’).

Sr. Jorge Valdés Aller (Col·legi castellano-leonés)

Partit corresponent a la jornada 7 de LaLiga 1|2|3. Estadi El Arcángel, Còrdova.