Collerense 6-1 Nàstic

El conjunt femení del Nàstic no ha pogut emportar-se els tres punts de Mallorca. Les grana han caigut per 6-1 davant el Collerense, en un encontre que les locals han tingut molt de cara. Al descans el Collerense ja guanyava per 3-0, després d'una primera meitat molt intensa. Després de la mitja part l'equip de Párraga ha presionat més i ha aconseguit un gol que ha anotat la jugadora grana, Maria, el minut 55. Però el Collerense encara ha marcat tres gols més.

Amb aquesta victòria les mallorquines han escalat dues posicions a la taula, situant-se terceres amb 10 punts. Les grana per la seva part continuen sense sort i ocupant la zona baixa. El partit del proper cap de setmana contra Las Palmas, quart classificat, s'ha suspès i està previst que es disputi el diumenge 28 de març.