CD Numancia 1 – 2 Nàstic

El conjunt entrenat per Rodri viatjava fins a Sòria per aconseguir una victòria al sempre complicat estadi de Los Pajaritos. Després del últim mal resultat a Tarragona, sumar era gairebé una obligació per no caure en posicions de descens.

El matx s’ha iniciat amb gol del Nàstic. Passat el primer minut de joc, Manu Barreiro no s’ho ha pensat des de la frontal de l’àrea i ha engaltat un gran xut. La pilota s’ha estavellat al travesser local i el refús l’ha aprofitat el mateix davanter gallec per inaugurar el marcador. El partit s’ha obert i cap dels dos conjunts es feia amb el control i, quatre minuts després, a pilota aturada, el conjunt entrenat per Jagoba Arrasate ho ha aprofitat a pilota aturada. En el servei de cantonada, l’esfèric malauradament ha topat al mateix Manu Barreiro i s’han posat les taules novament en el marcador. Cop dur per als grana després d’avançar-se. En els minuts posteriors a la igualada, el CD Numancia s’ha mostrat superior a camp contrari. Mitjançant centrades a pilota aturada o des de la banda, que no han trobat la porteria defensada per Dimitrievski. En el 17’, Manu ha buscat sorprendre des de lluny al meta macedoni sense encert. I en el 19’, Uche no s’ho ha pensat i a la mitja volta ha engaltat un xut ajustat al pal, que el porter Aitor ha atrapat en dos temps. Les accions de gol han estat amb xuts que no han comportat problemes per als porters. En els minuts restants del primer temps, l’aproximació més clara ha estat de les mateixes característiques mitjançant Pere Milla. En el minut 25’ i sense trobar porteria. Després dels primers 45 minuts, el marcador del Nuevo Los Pajaritos indicava 1-1.

En la represa, la primera ocasió de gol també ha estat del Nàstic. En el 47’, un llançament de falta des de la frontal de Sergio Tejera, ha impactat al pal. I tres minuts després, el meta del conjunt numantí s’ha avançat a l’imminent remat d’Uche. El tècnic Rodri ha mogut la banqueta en el minut 53, quan Zahibo ha deixat el seu lloc a Perone. L’atac grana seguia buscant a un insistent Uche, que en el 56’ s’ha tornat a topar amb Aitor Fdez. El mateix porter ha tornat a aparèixer un minut després, atrapant en dos temps el xut escorat de Manu Barreiro. En els següents instants de joc s’han absentat les ocasions de gol. El Nàstic es mostrava molt sòlid en defensa i superava amb facilitat les primeres línies de pressió dels locals. Mentre que un cop superat el mig camp, la falta d’encert impedia crear perill en els metres finals. En el 74’, Delgado deixava el seu lloc a Javi Jiménez, fent que Abraham ocupés el lloc del jugador xilè. I el darrer canvi grana ha estat en el 83’, quan Tete ha accedit al terreny de joc al lloc de Maikel Mesa. I quatre minuts després, ha arribat el gol de la victòria. Uche ha aprofitat una errada de la defensa local i ha superat a Aitor en el mà a mà. El jugador nigerià s’ha fet mal a la zona del quàdriceps en l’acció del gol i ha hagut de jugar coix els darrers minuts. En els quatre minuts d’afegit, els homes entrenats per Rodri no han donat peu a concedir ocasions, sumant així, la segona victòria consecutiva lluny de Tarragona.

El proper matx que disputarà el conjunt entrenat per Rodri serà davant el Lorca FC. El partit correspon a la jornada 16 del campionat i es disputarà el dissabte 25 de novembre, a partir de les 18 hores, al Nou Estadi de Tarragona.

CD Numancia: Aitor Fernández, Ripa, Elgezabal, Dani Calvo, Íñigo Pérez, Manu (Nacho, 71’), Pere Milla (Higinio, 81’), Markel, Marc Mateu, Dani Nieto (Guillermo, 71’) i Diamanka.

Nàstic: Dimitrievski; Kakabadze, Xavi Molina, Suzuki, Abraham; Zahibo (Perone, 53’), Tejera, Maikel M (Tete, 83’), Delgado (Javi Jiménez, 74’); Barreiro i Uche.

0-1, M. Barreiro (2’); 1-1, M. Barreiro (6’ p.p.); 1-2, Uche (87’).

Zahibo (21’), Kakabadze (28’), Abraham (32’), Markel (70’),

Jose Antonio López Toca (Col·legi càntabre)

Partit corresponent a la jornada 15 de LaLiga 1|2|3. Nuevo Estadio de Los Pajaritos, Sòria.