CD Numancia 1 – 0 Nàstic

El conjunt grana no pot puntuar en el segon partit consecutiu lluny de Tarragona. El gol de Manu del Moral ha estat clau en el resultat final i fa sumar la segona derrota grana en el present curs del campionat regular.

El conjunt grana no pot puntuar en el segon partit consecutiu lluny de Tarragona. El gol de Manu del Moral ha estat clau en el resultat final i fa sumar la segona derrota en el present curs del campionat regular.

Els homes de Vicente Moreno ha sortit ben posicionats en els primers instants, mostrant-se superiors al rival i desenvolupant les jugades ordenadament des de la línia defensiva. Tot i aquests primers instants de domini, la primera aproximació ha estat per als sorians. Ha estat en el minut 7, quan Alex Callens ha tocat amb el cap una jugada assajada que no ha trobat rematador. Un minut després, Suzuki s’ha interposat a la rematada de Manu del Moral per evitar que la pilota arribés a porteria. Mentre que la primera arribada de color grana ha estat en el minut 11, quan Juan Muñiz ha executat una falta i Uche no ha estat encertat en la rematada final. En el minut 16 ha arribat el gol dels homes de Jagoba Arrasate. Una ràpida jugada per la banda dreta de l’atac numantí, l’ha culminat Manu del Moral amb una rematada creuada lluny de l’abast de Saja. El conjunt tarragoní no s’ha vingut a baix i seguia intentant crear perill. En el minut 23, Juan Muñiz ha tret una bona falta escorada amb la intenció de sorprendre al porter local; Munir ha respost a temps, amb una bona mà, i ha enviat a córner. Dos minuts després, els nastiquers trenaven una bona jugada ofensiva que rematava Tejera des de fora l’àrea. El porter Munir atrapava, novament. En els següents instants de joc, tots dos equips lluitaven per la possessió en zona de mitjos i les continues faltes trencaven el ritme de partit. En el 35’, Saja no s’ha vençut sota pals i ha refusat una nova rematada de Manu del Moral que hauria suposat el segon gol. L’argentí ha pogut allunyar la pilota. I en el minut 41, el local Julio Álvarez buscava sorprendre a Saja per alt. La pilota s’ha perdut per sobre el travesser. En l’última jugada del primer temps, Gerard ha centrat des de línia de fons una bona pilota que no ha trobat un rematador clar, després de les semi-errades locals en el moment de refusar el perill. Amb l’1-0 s’ha arribat a la mitja part.

A la represa, Vicente Moreno ha introduït el primer canvi en l’esquema de joc. El centrecampista Cordero ha deixat el seu lloc a Àlex López. I en la primera acció destacable del segon temps, el Nàstic hauria pogut posar l’empat. Juan Muñiz ha assistit i Delgado ha rematat de primeres. El porter Munir ha estat hàbil per treure el peu ràpidament i evitar el gol del xilè. L’espenta grana seguia instants després, novament, per banda dreta. Gerard desbordava i la centrada l’atrapava el porter local. En el minut 54, nou canvi. Rharsalla ocupava el lloc de Delgado sobre el terreny de joc. Mentre que en el minut 62, els de Jagoba Arrasate mostraven les ganes d’ampliar el resultat i obligaven a intervenir a Saja un altre cop. El porter argentí treia una bona mà per sota i enviava a córner la rematada de Manu del Moral. El mateix Saja, i també Xavi Molina, es mostraven contundents a l’interior de l’àrea petita i refusaven la pilota sobre quasi bé la línia de gol. L’última substitució tarragonina ha estat la de Juan Muñiz, que ha deixat el seu lloc a Lobato en minut 75. Cinc després apareixia un incansable Gerard Valentín per banda dreta i després de deixar tres defensors enrere aconseguia rematar des de dintre de l’àrea amb l’exterior de la bota. La pilota s’escapava per sobre el travesser. Dos minuts després, el conjunt sorià ha gaudit d’una bona ocasió a la sortida del córner però el remat de Regalón ha sortit alt. I en el minut 85, Tejera ha estat expulsat amb vermella directa; quedant el Nàstic amb inferioritat numèrica en els últims instants de partit. Ja en els quatre minuts de temps afegit, Uche ha estat prop de rematar la pilota pentinada per Àlex López. El porter Munir ha arribat abans que el nigerià. Després de l’afegit s’ha arribat a la conclusió del matx amb la derrota per la mínima.

El proper enfrontament grana serà al Nou Estadi de Tarragona. En la jornada 6, els nastiquers buscaran la victòria davant el Real Zaragoza. El matx es disputarà aquest dimarts, dia 20 de setembre, a les 22 hores.

CD Numancia: Munir, Regalón, Íñigo Pérez, Manu del Moral (Acuña, 63’), Julio, Nacho (Escassi, 69’), Luis Valcarce, Medina, Ruiz de Galarreta (Pedraza, 78’), Marc Mateu i Alex Callens.

Nàstic: Saja, Gerard V, Suzuki, Xavi Molina, Mossa, L. Madinda, Tejera, Cordero (Àlex López, 46’), Delgado (M. Rharsalla, 54’), Juan Muñiz (C. Lobato, 75’) i Uche.

1-0, Manu del Moral (16’).

Regalón (3’), Juan Delgado (6’), Xavi Molina (26’), L. Madina (58’) i Tejera (vermella directa, 85’).

Sr. Pulido Santana (Col·legi canari)

Partit corresponent a la jornada 5 de LaLiga 1|2|3. Nuevo Estadio Los Pajaritos, Sòria.