El Nàstic, campió d’Espanya de futbol per a cecs

El nou equip grana torna a Tarragona amb el quart títol nacional, de les últimes cinc edicions, després d’imposar-se per 5-1 al BNFIT ONCE Madrid.

Després d’aconseguir els campionats en el 2013, 2014 i 2016, amb el nom de Tarragona, el nou equip esportiu del Gimnàstic de Tarragona van sumar un nou títol a Segovia aquest passat cap de setmana. L’equip entrenat per Albert Corral es va emportar tots els partits en aquesta fase final, incloent la final per un ampli resultat de 5-1.

Des del minut 10 de partit, fins a la mitja part, els nastiquers van ser capaços de posar un 4-0 a l’electrònic, que gairebé sentenciava la final. A la represa, els campions van saber aguantar el resultat tot i el gol rival, que ràpidament va replicar l’internacional amb Espanya, Youseef El Daddaoui, fent el quart gol i sisè de la competició; empatant en el pitxitxi amb Antonio Martín de l’ONCE Málaga. L’altra diana del Nàstic la va convertir José López.

El nou equip grana suma aquest prestigiós títol, setmanes després d’haver oficialitzat el conveni per tal de defensar l’escut del Nàstic en les diferents competicions territorials i nacionals que disputaran els tarragonins.