Amistós juvenil contra el Vissel Kobe japonès

Un combinat dels juvenils A i B del Nàstic ha jugat un partit amistós davant el Vissel Kobe U-18 del Japó, que està fent una estada a Catalunya. El partit, que s'ha jugat a Torredembarra, ha acabat amb victòria del conjunt japonès per 2 a 3.

Un combinat dels juvenils A i B del Nàstic ha jugat un partit amistós davant el Vissel Kobe U-18 del Japó, que està fent una estada a Catalunya. El partit, que s’ha jugat a Torredembarra, ha acabat amb victòria del conjunt japonès per 2 a 3.

Els 90 minuts de joc han estat especialment igualats i, tot i que el Vissel Kobe s’ha avançat dues vegades al marcador (0-1 i 1-2), el combinat que ha dirigit l’entrenador del Juvenil A , Dani Vidal, ha empatat en dues ocasions gràcies a Aleix Ruiz i Guillem Micó. A tres minuts del final, l’equip japonès ha aconseguit el 2 a 3 definitiu.

Fa un parell d’anys, els equips U-18 i U-16 del Vissel Kobe van jugar també contra els juvenils i cadets del Nàstic. El club japonès és un dels més importants del seu país i actualment té a la plantilla del primer equip a Andrés Iniesta i David Villa, entre d’altres. Està previst que a finals del mes de març un combinat dels cadets del Nàstic juguin també contra l’equip U-16 del Vissel Kobe.

Ara, tant el Juvenil A com el Juvenil B es tornen a centrar en els seus partits del cap de setmana. El primer visita el Nou Sardenya per jugar contra el CE Europa dissabte a partir de les 17.15 hores. Després de la victòria contra la UE Cornellà i a falta de només quatre jornades per acabar el campionat, l’equip entrenat per Dani Vidal està a un pas de la permanència matemàtica a la Divisió d’Honor.

A la Lliga Nacional queden nou jornades per tancar el campionat i el Juvenil B de Josu Julián lluita per evitar la zona baixa de la classificació. Visita dissabte a les 15 hores el camp de l’EF Gironès-Sabat, rival directe a la classificació.