Albacete Balompié 2 – 0 Nàstic

El Nàstic ha perdut al camp de l’Albacete en un partit que s’ha decidit a la primera part amb els gols d’Albentosa en pròpia porta i Zozulia. L’equip d’Enrique Martín queda amb nou punts a la classificació i la pròxima jornada rebrà el Real Zaragoza al Nou Estadi.

El partit no ha començat bé pel Nàstic perquè després d’una ocasió de Zozulia en el minut 11 que ha tret Becerra, en el 15 ha arribat l’1 a 0 amb una rematada en pròpia porteria de Raúl Albentosa, que no ha pogut rebutjar una centrada del mateix Zozulia. Cinc minuts després, el davanter ucraïnès ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea per a fer el 2 a 0. Resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

A la segona part, l’Albacete Balompié ha tingut ocasions per a ampliar el marcador mitjançant Eugeni, Ortuño, que ha estavellat una pilota al pal, i Febas, mentre que el Nàstic ha tingut alguna aproximació però ni Roger Brugué ni Raúl Albentosa han pogut concretar les seves oportunitats, de manera que el resultat ja no s’ha mogut.

El pròxim partit el Nàstic el jugarà dilluns 12 de novembre, a partir de les 21 hores, al Nou Estadi davant el Real Zaragoza, corresponent a la jornada 13 de LaLiga 1|2|3.

Albacete Balompié: Tomeu Nadal, A. Arroyo, Mathías, Jon Erice, Susaeta (Acuña, 78′), Febas, Ortuño (Malsa M., 74′), Zozulia (R. Manaj, 82′), Eugeni, Gentiletti, A. Tejero.
Nàstic: I.A. Becerra, Fali (Tete, 58′), Javi Márquez, R. Albentosa, M. Barreiro (Manu, 58′), Cadamuro, Sebas Coris, D. Rocha, Luis Suárez (Dumitru Cardoso, 62′), Josua M., R. Brugué.

1-0,  R. Albentosa, pp (15?); 2-0, Zozulia (21?).

Santiago Varón Aceitón (col·legi balear).

Grogues a R. Brugué (35?) i Cadamuro (69’?).

Camp
Carlos Belmonte. 7.199 espectadors. Partit corresponent a la jornada 12 de LaLiga 1|2|3.