Alavés 3 – 0 Nàstic (6-0)

El Nàstic perd contra el Deportivo Alavés en el partit de tornada dels 1/16 de final de la Copa del Rey per 3 a 0. Amb aquest resultat els grana queden eliminats de la competició.

El Nàstic arribava a Vitória amb l’eliminatòria molt en contra, després del 3 a 0 de l’anada. Els de Vicente Moreno havien de buscar el gol des del primer minut si volien tenir opcions de remuntada. Els locals han estat els primers en xutar a porteria, però han estat els tarragonins els que han gaudit de les primeres arribades clares. En el minut 10 Bouzón ha rematat de cap una centrada de córner servida per Juan Muñiz, però la seva rematada ha anat directe a les mans d’Ortolá. Malauradament, al cap de dos minuts, l’Alavés s’ha avançat mitjançant Edgar Méndez. Després del gol, el Nàstic s’ha sabut refer i ha disposat de fins  quatre ocasions molt clares. En el 19’ ha estat Ferran Giner qui ho ha provat després d’una bona jugada trenada, el seu xut l’ha desviat Ortolà amb el peu. I un minut després Àlex López, ha engaltat un bon xut però la seva rematada ha sortit massa creuada. El Nàstic arribava a la porteria basca amb certa comoditat i semblava que el gol estava a tocar. En el minut 28 els grana han disposat de dues noves ocasions però els xuts d’Àlex López i Jean Luc han topat amb la defensa. I en el minut 30’ l’àrbitre ha decretat penal favorable a l’Alavés, expulsant, a més, a Kakabadze per doble amonestació. Els locals no han desaprofitat el penal i han firmat el 2 a 0. El Nàstic es quedava amb un home menys a manca de quasi 60 minuts de partit. En el minut 40 els vitorians han sentenciat el partit amb el 3 a 0, obra de Krsticic. Els de Moreno encara han disposat de dues aproximacions abans del descans però el resultat ja no ha variat.

A la segona, el guió no ha variat en excés. Els locals amb un més dominaven i els grana buscaven, i trobaven, les seves ocasions. En el minut 49, Ferran Giner  ha estat a punt de marcar en jugada d’estratègia però la seva rematada ha marxat per molt poc. Els locals han gaudit de l’ocasió més clara de la segona en el minut 69. Reina primer, i Bouzón després, sota pals, han evitat el quart gol de l’Alavés. Vicente Moreno ha mogut banqueta, donant entrada a Madinda per l’amonestat Cordero, i més tard a Emaná per Àlex López; però el marcador ja no ha variat.

Amb la derrota d’avui el Nàstic s’acomiada de la Copa del Rey i tanca l’any 2016. El grana tornaran als entrenaments el proper dijous, dia 29 de desembre, per preparar el partit del diumenge dia 8 de gener contra el Tenerife.

Deportivo Alavés: A. Ortolà, Pantic, Raúl C, Alexis, R. Sobrino (Camarasa, 88’), Santos, D. Torres (Manu, 88’), Edgar (Espinoza, 46’), Vigaray, Kristicic i Katai.

Nàstic: Reina, Kakabadze, Djetei, Bouzón, Ferran GP, Cordero (L. Madinda, 75’), Tejera, J. Muñiz (Gerard, 36’), Lobato, J. Assoubre, i Àlex López (S. Emaná, 83’).

1-0, Edgar (12’); 2-0, Sobrino (p) (31’); 3-0, Kr (42’); 2-2, Juanpe (47’); 3-2, Sandaza (p) (73’); 4-2, Cristian Herrera (87’).

Kakabadze (27’), Kakabadze (30’; expulsió per doble groga) Katai (54’), Cordero (56’),

Partit corresponent a la tornada dels 1/16 de final de la Copa del Rey.  11043 espectadors. Mendizorroza, Vitória.