gimnastic-banner-the-beat-challenge

Actualitat Infermeria 17/02/10

Alejandro CAMPANO, Pere  MAIRATA i Cesar DIOP s'han incorporat avui als entrenaments de grup havent-se desenvolupat de forma satisfactòria i seguiran la resta de la setmana amb el grup.

Biel MEDINA, no s'ha entrenat avui per un síndrome Gripal. El jugador ha arrivat aquest matí a les instal·lacions esportives amb un procés febril i sintomatologia gripal pel que, un cop explorat pels serveis mèdics ha sigut remés al seu domicili amb tractament mèdic ambulatori. Depenent de la seva evolució es reincorporarà als entrenaments en els propers díes.

Marc FACHAN no s'ha entrenat avui amb permís del Club per motius personals.

David BAUZA segueix exercitant-se sota les directrius del readaptador Romà Cunillera, completant les darreres sessions de reentrenament per reincorporar-se als entrenaqments de grup la propera setmana.

Curro TORRES passarà demà visita de Control a la Clínica Quirón (Dr. Cugat), immers en el postoperatori de la reconstrucció quirúrgica del tendó d'Aquil·les esquerra. En aquesta visita es supervisarà l'estat de la cicatriu quirúrgica i es procedirà a la retirada dels punts de sutura. De no sorgir contratemps, un cop retirats els punts de sutura, s'iniciarà el procés de recuperació.

gimnastic-ucrania